Gotvach.bg»Избрани Колекции»Специалитети с Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ароматна марината за свинско с вино
Нарежете плешката или бута на дебели пържоли, посолете съвсем леко и начукайте или нацепете на няколко места с острието на ножа.
В голяма купа...
Ароматно свинско с вино, кашкавал и лук
Свинското се нарязва на хапки. Поставя се в тиган със сгорещено олио и малко се запържва от двете страни....
Свинско с туршия
Печете свинското с туршия на 200-250 °C, докато остане само на мазнина.
Приятен апетит!...
Свинско с тиквички
Месото се намазва с олио, поръсва се с черен пипер и сол. Залива се с 1/2 ч.ч. топла вода и се изпича в предварително загрята до 200 градуса фурна...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: