Gotvach.bg»Избрани Колекции»Студена Диня
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Студена салата с диняОт резените диня с остър нож се сваля кората и се премахват семките. От месото на динята се изрязват 4 еднакви по размер кубчета.
От сиренето...
Студена супа от диня и доматиДинята се обелва от кората, почистваме от семената и нарязваме на кубчета. Сипва се в дълбока купа.
Прибавя се настърган домат и лук, сол, оцет...
4
ДиняБотаническото име на динята, Citrullus vulgaris, идва от умалителната форма за цитрусови плодове, като се позовава на цвета и формата на плодовете...
6
Торта Диня
Яйцата и захарта се разбиват до пълното разтваряне на захарта, добавя се олиото. Зелената боя се разтваря в прясното мляко и се прибавя към сместа...
Весела диня
Динята се почиства от семките и се нарязва на кубчета.
Водката се смесва с ликьор, лимонов сок и захар.
Разбърква се добре и се прибавя щипка...
Мохито Диня
В пасатор или блендер смесете динята, захарта и рома и блендирайте до хомогенност.
Сместа прецедете през цедка, като я оставите сама да изтече,...
Къпкейк Диня
Разбийте яйцата със захарта. Добавете олиото и сметаната. Към тях внимателно прибавете пресятото брашно, бакпулвер и ванилия.
Разбъркайте внимателно...
Пържена диня
Нарежете на кубчета 2 см диня и подсушете с домакинска хартия.
Загрейте в тиган олио и пържете динята по 1 мин от всяка страна.
Гответе всяка...
Салата Диня
Нарежете краставичките, ролцата, кашкавала и яйцето на кубчета. Сложете ги в купа. Добавете майонезата и разбъркайте.
В подходяща чиния изсипете...
Студена пачаСваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо.
След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с...
4
Студена торта
Разбийте мекото масло, докато се получи пухкав крема. Добавете захарта и твърдо сварените жълтъци, които предварително добре сте разтрили, и не спирайте...
Милкшейк от диня
Динята се нарязва на парчета.
Семките на динята се махат, но и да останат малко, не е проблем.
Слага се динята в блендер с прясното мляко...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: