Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стъргана Тиква с Прясно Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стъргана Тиква с Прясно Мляко

Стъргана Тиква с Прясно Мляко

Открий всички 12 подбрани съвети относно стъргана тиква с прясно мляко в Gotvach.bg.
Печена тиква с прясно млякоПечена тиква с прясно млякоПоръсва се със захар и се облива с прясното мляко. Пече се в предварително загрята фурна на умерена температура до готовност....
Карамелизирана тиква с прясно млякоКарамелизирана тиква с прясно мляко
Заливаме тиквата и печем в загрята фурна на 180 градуса, докато тиквата усвои млякото добре....
Крем от тиква с прясно млякоКрем от тиква с прясно мляко
1
Млякото и останалата захар се загряват докато се стопи захарта. Прибавя се тиквеното пюре, разбърква се и се оставя на слаб огън....
Тиква с прясно мляко на фурна по панагюрскиТиква с прясно мляко на фурна по панагюрски
2
Охладената печена тиква се сервира, нарязана на парчета и поръсена с пудра захар. Тиквата с прясно мляко на фурна по панагюрски е готова....
Тиква с млякоТиква с мляко
Тиквата с мляко е готова....
Варена тиква с млякоВарена тиква с мляко
4
Обелете тиквата и я нарежете на парчета. Оваляйте парчетата в брашно и ги пуснете в кипналото прясно мляко....
Бухти с тиква и млякоБухти с тиква и мляко
Слага се още и леко затопленото прясно мляко, в което преди това е била разтворена маята. Влагат се разбитото яйце, ванилията и захарта....
Мляко с ориз и тикваМляко с ориз и тиква
Сваряваме тиквата. Намачкваме я на пюре. Слагаме на котлона прясното мляко, като заври, добавяме захарта....
Десерт с тиква и млякоДесерт с тиква и мляко
Слагаме я в тава, наливаме млякото, поръсваме със захарта, слагаме маслото нарязано на парчета....
Тиква с мляко и яйцаТиква с мляко и яйца
2
Залива се със смес от прясно мляко, захар, яйца и ванилията. Пече се около 40-45 минути, докато се стегне кремът....
Бонбони с тиква и кондензирано млякоБонбони с тиква и кондензирано мляко
3
Сварената тиква се пасира с кондензираното мляко....
Печена тиква с мляко и карамелПечена тиква с мляко и карамел
Разбърква се с ръце, за да могат парченцата тиква да се овалят в брашното. Прясното мляко се затопля и към него се прибавя захарта....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: