Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешко Месо с Грах и Картофи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко Месо с Грах и Картофи

Телешко Месо с Грах и Картофи

Разгледай всички 24 избрани предложения относно телешко месо с грах и картофи в Gotvach.bg.
Задушени картофи с телешко месоЗадушени картофи с телешко месоПрибавете нарязаните картофи и гъби, а малко по-късно - и месото. Овкусете с червения пипер, доматеното пюре и дафиновият лист....
Пресни картофи с телешко месоПресни картофи с телешко месо
1
Сместа изсипвате в гърне, в което добавяте нарязаните на кубчета моркови и пресни картофи, целите лукчета, подправките и сол на вкус....
Грах с телешко месоГрах с телешко месо
Приятен апетит с граха с телешко месо....
Телешко месо с грахТелешко месо с грах
1
Отцежда се от водата и се прибавя в телешкото с грах 15 минути преди отстраняването му от печката....
Телешко месо с картофи и дюлиТелешко месо с картофи и дюли
Телешкото месо с картофи и дюли е готово....
Телешко месо с картофи в пликТелешко месо с картофи в плик
След това месото се нарязва на филии и се поднася с картофите и останалите зеленчуци....
Телешко месо с картофи за бебеТелешко месо с картофи за бебе
Телешкото месо с картофи за бебе е готово....
Задушени картофи с телешко месо и гъбиЗадушени картофи с телешко месо и гъби
Картофите и гъбите се режат на едро и се добавят към ястието. Добавя се свареното месо, червеният пипер, доматеното пюре и дафиновият лист....
Телешко с грах, картофи и моркови в гювечТелешко с грах, картофи и моркови в гювеч
Телешкото с грах, картофи и моркови в гювеч е готово....
Картофи, пълнени с телешко месоКартофи, пълнени с телешко месо
Полученият гладък сос се посолява и картофите се заливат с него непосредствено преди поднасянето. Картофите, пълнени с телешко месо са готови....
Телешко с грах и картофкиТелешко с грах и картофки
Сложете парчетата телешко месо и залейте с получения преди малко бульон. Варете до пълното сваряване на всички продукти....
Яхния от грах с телешко месо по ЦаревскиЯхния от грах с телешко месо по Царевски
Съдът се похлупва и месото се вари до полуомекване, след което се прибавя грахът, посоляваме /ако е необходимо доливаме още бульон/....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: