Gotvach.bg»Избрани Колекции»Храна за Свети Валентин
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Веган сладки за Свети Валентин от 2 съставкиОбезкостете фурмите и ги смелете в блендер заедно с водата. Изсипете в купичка и започнете постепенно да добавяте кокоса.
Може да ви се стори...
Пастички Свети Валентин
С формичка за сладки изрежете от блатовете сърчица. Сложете водата и захарта на котлона и щом захарта се е разтворила, добавете есенцията и махнете...
Сладки за Свети Валентин
Тестото се приготвя така. Разбиваме маслото със захарта. Може да го позатоплим, а после да го охладим. Прибавяме яйцето и разбъркваме.
Отделно...
Пюре за Свети Валентин
Сваряваме картофите в подсолена вода. След като са готови, ги изваждаме и намачкваме.
Добавяме майонеза и червен пипер, докато получим желания...
Масленки за Свети Валентин
Брашното се изсипва в дълбок съд и към него се прибавя натрошеното масло. Продуктите се разбъркват с ръце, докато брашното поеме цялото тесто....
Мъфини за Свети Валентин
Разбиваме яйцата заедно със захарта. Добавяме олиото и лимонадата. В дълбока купа пресяваме брашното със ванилията и бакпулвера. Настъргваме шоколада...
Бисквитки за Свети Валентин
Маслото трябва да бъде със стайна температура. То се разбива заедно със захарта с миксер.
Трябва да стане пухкав крем. Прибавят се жълтъкът и...
Меденки за Свети Валентин
Брашното се пресява. В дълбок съд се смесват медът, захарта, олиото и канелата. Всичко се разбърква хубаво. Добавят се яйцата и содата. Отново се...
Питка за Свети Валентин
Брашното се пресява. В брашното се прави кладенче и се натрошава маята. Прибавя се и хладкото топло мляко. Разбърква се хубаво. Добавят се и останалите...
Крекери за Свети Валентин
В купа смесваме брашното, бакпулвера, черния пипер, солта и розмарина. Разбъркваме добре, за да се смесят съставките.
Прибавяме настърган кашкавал...
Мъфинчета за Свети Валентин
Изпечете мъфините за Свети Валентин на 180°C в загрята фурна за около 20 мин.
Извадете и охладете върху решетка....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: