Gotvach.bg»Избрани Колекции»Черен Дроб Приготвен по Касапски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Черен дроб по бургундски
Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни....
Черен дроб по селски
После добавете свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно....
Свински черен дроб по селскиГъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
4
Пържен черен дроб по сръбски
Подредете черния дроб в широка чиния и го поръсете с чесън. По желание го поднесете с кисело мляко веднага....
Телешки черен дроб по лионски
Изпърженият дроб се поръсва с брашното и се залива с виното, поръсва се с черен пипер, сол и ситно нарязан магданоз....
Пуешки черен дроб по турски
Сервираме пуешкия черен дроб по турски горещ, след като сме хо отцедили от излишната мазнина върху салфетка....
Черен дроб по оригинална рецепта
Дробът се накисва в прясно мляко, за да стане мек. Престоява 5-6 часа. Изважда се, подсушава се и се нарязва на филийки.
В тигана се слага олио...
Пържен черен дроб по ресторански стил
По-този начин изпържете 500 г черен дроб в дълбок тиган.
И ето така се получава пърженият черен дроб по ресторански стил....
Задушен черен дробВ същото масло се задушава нарязаният лук до златист цвят, поставя се върху черния дроб, поръсва се със сол, черен пипер и магданоз....
2
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: