Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шоколадова Заливка на Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадова Заливка на Торта

Шоколадова Заливка на Торта

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно шоколадова заливка на торта в Gotvach.bg.
Шоколадов кувертюрШоколадов кувертюрВиж също как се правят шоколадов ганаш и шоколадови капки за вашите торти....
Торта с шоколадов ганаш и френски макарониТорта с шоколадов ганаш и френски макарони
Украсява се торта с шоколадов ганаш и френски макарони с френски макарони и шоколадов чипс....
Шоколадов ганаш за торти и сладкишиШоколадов ганаш за торти и сладкиши
С готовия шоколадов ганаш се залива готовият сладкиш или торта, които са подготвени и измазани със сметанов крем....
Торта с шоколадов кувертюрТорта с шоколадов кувертюр
Кувертюра разтопете на водна баня, добавете горещото мляко и разбийте до получаване на гладка смес....
Новогодишна торта с шоколадов мус, ганаш и бананиНовогодишна торта с шоколадов мус, ганаш и банани
Измазва се цялата торта с шоколадов мус, покрая се правят малки розички от муса и в центъра се излива ганаш....
Мини еклери с шоколадов кувертюрМини еклери с шоколадов кувертюр
1
Поднесете вашите мини еклери с шоколадов кувертюр....
Шоколадов ганашШоколадов ганаш
1
Шоколадовият ганаш е чудесен за заливка на торти, сладкиши и се приготвя много лесно....
Сладкиш с шоколадов ганашСладкиш с шоколадов ганаш
Полейте шоколадовия сладкиш с охладената смес. Сладкишът с шоколадов ганаш е готов....
Тарт с шоколадов ганашТарт с шоколадов ганаш
След като изстине, се изсипва шоколадовият ганаш и се оставя в хладилник за 3-4 часа....
Торта с шоколадов ганашТорта с шоколадов ганаш
14
Слага се от кремът, а вторият блат се намазва с неразбития ганаш и вашата шоколадова торта е готова!...
Ганаш за шоколадови бонбониГанаш за шоколадови бонбони
Този ганаш за шоколадови бонбони е подходящи за торти и еклери....
Шоколадов топинг за сладоледШоколадов топинг за сладолед
Готовия шоколадов топинг го поднасяме към млечен сладолед....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: