Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шоколадова Заливка на Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Украсява се торта с шоколадов ганаш и френски макарони с френски макарони и шоколадов чипс....

1

Измазва се цялата торта с шоколадов мус, покрая се правят малки розички от муса и в центъра се излива ганаш....

Кувертюра разтопете на водна баня, добавете горещото мляко и разбийте до получаване на гладка смес....

1

Полейте шоколадовия сладкиш с охладената смес.
Сладкишът с шоколадов ганаш е готов....

След като изстине, се изсипва шоколадовият ганаш и се оставя в хладилник за 3-4 часа....

14
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: