gotvach.bg»Статии»Любопитно»За сгряващ уют: Най-ароматните домашни сладки

За сгряващ уют: Най-ароматните домашни сладки

Ваня СтойчеваВаня Стойчева
Помощник Готвач
37259
Ароматни домашни сладки
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
72.90 лв.
Виж ››

Отваряш вратата, а вътре е топло, чисто и мирише фантастично! У дома сме, но колко често в забързаното си ежедневие се потапяме в този домашен уют и топлота? Да имаш време, сили и жeлание да приготвиш нещо фантастичо вкусно за цялото семейство. Още повече, че в момента на пазара има толкова много изкушаващи вкусотии, които можеш да купиш, и всеки от нас го прави.

Всеки знае домашният вкус е различен, индивидуален и не е задължително да е сложен и завъртян, за да е вкусен и да ви отличи като добра домакиня. Приготвените на момента домашни ароматни сладки не могат да се сравнят дори с най-скъпите купени сладки изкушения.

Ние имаме спомен от нашето детство за пухкавите фунийки с крем, топящите се в устата сладки праскови и винаги невероятно изпечената баница на баба.

Хубаво е и ние да готвим свои рецепти, с които децата ни да свързват своя дом, своите празници и да се учат на отношение към хубавата храна. За тази цел приготвяйте им по-често домашни ароматни сладки.

Защото, както сами знаете, никога не се забравя спомена за на домашно печените курабийки... вкусният домашен хляб или пък палачинките.

За моето семейство най-ароматните домашните сладки винаги ще си останат:

Домашни коледни сладки

-Котешки езичета;

- Овесени гъбки;

- Меденки;

- Кексът на леля и мъфини със сладко;

- Коледни лешникови бисквитки;

- Коледни бисквити и масленки.

Помислете колко любими рецепти имате вие, а колко бихте искали да предадете на децата си? Колко от тях вече можете да приготвите с вашите наследници?

Сладкиш

Експериментирайте, пробвайте, няма универсални рецепти, хората сме различни, отношението ни към храната и вкусовете ни са различни. Дори малките капризни малчугани могат да ви научат на нови подходи в кухнята, достатъчно е да ги оставите да се развихрят. Да вярно сами ще свършите за 30 минути, но колко по-забавно е да дадете шанс на децата ви да се изявят при приготвяне на домашен сладкиш.

Важно за всички ни е да споделяме любовта си, а тя се крие във всяко малко нещо, което правим заедно, или специално за хората, които обичаме. Топла, ароматна и вкусна да бъде всяка ваша вечер!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest