Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Народно средство за прочистване на червата

Народно средство за прочистване на червата

Мария СимоваМария Симова
Автор
50515k
Народни средства за прочистване на че
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
72.90 лв.
Виж ››

Известно е, че за да се отървем от много заболявания, е достатъчно да прочистим червата от слуз, фекални камъни и паразити. За 70 години живот през червата преминава 100 тона храна и 40 хиляди литра течност. Нежното прочистване на червата е от съществено значение за нашето благосъстояние.

Β червата се натрупват повече от 15 кг фекални камъни, токсични отпадъци от стомаха, отравящи кръвта и причиняващи непоправима вреда на тялото ни.

За това, че червата са задръстени, свидетелстват нарушението на обмяната на веществата, захарен диабет, алергии, излишни или недостатъчни килограми, болести на филтриращите органи бъбреци и черен дроб, болести на слуха и зрението, проблеми с кожата, ноктите, косата, системни заболявания, започващи от артрит и завършващи с рак.

С помощта на клизми се почиства само малка част от дебелото черво (40-50 см).

Измиването на червата с помощта на апарат е доста скъпо, отнема време и нарушава чревната микрофлора. Има обаче и народни средства за прочистване на червата.

Ето някои ценни съвети:

Чистите черва работят по-добре

Вътрешен прием на 1-3 лъжици на брашно от ленени семена, ще позволи за три седмици да почисти напълно дебелите и тънки черва, от фекални камъни и паразити. Това напълно запазва чревната микрофлора.

Внимание!

Тази техника е способна за бързо нормализиране на теглото и изгаряне на мастните натрупвания.

Брашното от ленени семена е в състояние да абсорбира и премахва токсичните вещества и шлаки от тялото, намалява лошия холестерол в кръвта.

Има широк антипаразитен спектър на действие; има вредно въздействие върху много видове хелминти, гъбички, вируси. Ленът има положителен ефект върху регулирането на липидния метаболизъм.

Ефективен за ежедневна превантивна употреба.

Начин на приложение: Използва се като компонент за приготвяне на смеси с антипаразитни свойства, 2-3 чаени лъжички на порция.

Почистване на дебелото черво с народно средство

Прочистване на червата

1 седмица: 1 чаена лъжица брашно + 100 г кисело мляко

2 седмица: 2 чаени лъжици брашно + 100 г кисело мляко

3 седмица: 3 чаени лъжици брашно +150 г кисело мляко

Ако закупуването на брашно е проблематично, тогава просто купете ленените семена от аптеката и ги смелете в кафемелачка.

Вземете тази смес вместо закуска. Дебелото и тънкото черво се прочистват от слуз и фекални камъни, паразити, докато чревната микрофлора е напълно запазена. По време на периода на почистване е задължително да се спазва водният режим: пийте вода до 2 литра на ден.

Внимание! Текстът е с информативен характер и не замества консултацията с лекар. При съмнения за здравословни проблеми и вече налични такива, се консултирайте със специалист преди употреба на народното средство за прочистване на червата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest