9 дневна диета за бързо отслабване
Devetodnevna dijeta za brzo mršavljenje9 Day Diet for Rapid Weight Loss
gotvach.bg»Статии»Диети»9 дневна диета за бързо отслабване

9 дневна диета за бързо отслабване

Monika MarkovaMonika Markova
Новак
1
9 дневна диета за бързо отслабване

Диетата, за която ще говорим, е доста трудна за изпълнение, изисква се много силна воля и най-вече да сте в добро здраве. Звучи доста плашещо, но мнозина, които са я пробвали, уверяват, че не е невъзможна за изпълнение и че крайният резултат ще ви хареса.

Подготовка за 9 дневна диета

Първото, което трябва да направите, преди да започнете 9 дневната диетата, е да започнете да консумирате храна в количество по-малко от обичайното - т.е. да намалите порциите осезаемо. Не пренебрегвайте първата стъпка!

Най-голама грешка при всеки, искащ да отслабне, е, че се храни, храни, храни и изведнъж започва да седи напълно гладен ден-два и дори повече. Това е абсолютно погрешен подход, който ще ви коства здравето, освен това ще направи изпълнението на диетата по-трудно и има 80% шанс за нарушаването ѝ.

След като изяснихме как трябва да започнете изпълнението на диетата, е време да преминем към същината на този ефикасен режим за отслабване.

Първите 3 дена

Първите 3 дена от започването на диетата са най-трудните. Те се състоят от пълен глад. Единственото разрешено за консумация е вода, чай, кафе (без захар) и 150 г мед на ден (3 супени лъжици на ден). Не прекалявайте с кафето!

Вторите 3 дена

9 дневна диета за бързо отслабване

Вторите 3 дена се прибавят плодове и зеленчуци. Да уточним, че това не означава, че е позволено да се изяде всичко от щанда за плодове и зеленчуци. Консумирайте разумно и имайте предвид, че има плодове и зеленчуци, които са суперкалорични (банан, ананас, авокадо, царевица, тиква и друг.), така че тяхната консумация не е препоръчителна.

Последните 3 дена

През последните третина от продължителността на 9 дневната диета вече може да се яде и месо, но само бяло и нищо по-различно. Пак предупреждаваме, че това не означава да прекалявате с бялото месо. Хранете се с мярка.

Постигане на целта

След като успешно преминахте през ден 9, е време да продължите така, докато на кантара не изпише цифрите, които ви задоволяват.

Препоръчително е храненето при 9 дневната диета да е до 20:00 часа. След това хапвате на закуска и не си позволявайте замезвания и малки прегрешения.

Съвети по време на 9 дневна диета

9 дневна диета за бързо отслабване

Препоръчвам да имате през цялото време някаква заетост при изпълнение на диетата, за да не мислите за храна. Също така е хубаво да правите упражнения, за да стегнете тялото си и това, което ще стопите с диетата или ще овиснете в резултат на отслабването. Упражненията се правят на гладно, за да има по-добър ефект за разграждане на мазнините.

Вижте още рецепти за отслабване, които могат да ви помогнат за тънка талия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest