Декорирайте новогодишната трапеза
Decorating the Holiday Table
gotvach.bg»Статии»Празнична Трапеза»Декорирайте новогодишната трапеза

Декорирайте новогодишната трапеза

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k2k
Декорирайте новогодишната трапеза
Автоматичен дозатор за течен сапун със сензор-21%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Автоматичен дозатор за течен сапун със сензор
29.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

За празничната трапеза на Нова година трябва да се погрижите не само за всевъзможните мезета, салати и вкусни ястия, но и за красивото им сервиране.

Лесно е да създадете вълшебна празнична атмосфера, за това се изискват елементарни усилия. А всички гости ще са очаровани от това, с което ще ги изненадате.

Идеални за новогодишната маса са червеното, зеленото и бялото с добавка от златно или сребърно. Можете да се откажете от класиката и да изберете покривка в актуалния лилав цвят.

Оттам нататък всичко зависи от вашето въображение. Навийте салфетките на красиви розички, до чиниите разположете елхови клончета, облечете столовете с нови калъфи.

Декорирайте новогодишната трапеза

Можете да направите специални новогодишни костюми за приборите на масата. За около час можете да ушиете елементарни джобчета за вилици и ножове, които да са в тон с покривката.

Изберете фигурка, каквато решите – елха, топка или снежен човек. Изрежете от по-дебел плат две еднакви фигурки и ги зашийте една за друга, като отгоре оставите процеп за вилицата и ножа. Обърнете и джобчето ви е готово. Ако имате време, можете и да го украсите с апликация или бродерия.

Ако владеете изкуството на плетенето, няма да ви струва големи усилия да изплетете миниатюрни шалчета според броя на гостите и с тях да вържете красиво ножа и вилицата.

За да изглежда всичко на масата в един стил, можете да направите същите шалчета и за бутилките за вино. За тях, при по-добро желание, можете да направите и малки шапчици.

Ако всичко това не е по силите ви, просто завържете приборите с помощта на красива лента от плат. Към нея можете да прикрепите малки парченца от борови клонки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest