gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Лукът и целината са супервиагра

Лукът и целината са супервиагра

Лук
Модерен сушилник за чинии и прибори Лукс
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Модерен сушилник за чинии и прибори Лукс
45.00 лв.
Виж ››

Разумното хранене прави чудеса с мъжката потентност. Затова, скъпи читателки, за да имате истински полов атлет в леглото, много внимавайте какво готвите на половинките си.

Имайте предвид, че потреблението на цинк гарантира на мъжа висока сексуална активност и потентност. Цинк има в телешкото и пуешкото месо, в морските дарове, в зърнените и бобовите храни, в тиквеното семе.

За да напомпате мъжката сексуална мощ, включвайте в менюто на любимия си целина, която от древни времена има репутацията на сексуален стимулатор.

Освен това гледайте да готвите на мъжете си ястия с листа от шипки, с касис, френско грозде и малини, корени от женшен, моркови, хрян, цветове и листа от глухарче.

Ароматните зелени подправки и копривата влизат в рецептите на много еротични ястия. Друг възбудител на любовната страст е лукът. Неслучайно дълго време употребата му била табу в манастирите.

Пресният лук, разбира се, има неприятна миризма, но леко запържен е съвсем друго нещо. Възможностите на пържения лук с яйца възпявал още римският поет Овидий.

Целина

Яйцата също са много възбуждащ продукт. Сурови жълтъци с коняк било задължително блюдо на любвеобвилния английски крал Хенрих ІV.

Българската подправка сминдух пък притежава супермощно възбуждащо действие. Това установиха преди време учени от Австралия, които откриха свойства като на виагра в подправката, растяща по българските географски ширини.

Сминдухът е мощен афродизиак и е добре познат като често използвана съставка в подправковата смес "шарена сол", използвана в България и други балкански страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest