gotvach.bg»Статии»Диети»Пречистване на организма

Пречистване на организма

Нина НордНина Норд
Джедай
8262k
Пречистване на организма

Празниците отминаха, но калоричните салати, мазните пържолки и сладките изкушения не спират да ви примамват. Някои продукти могат да не се усвоят много дълго от организма, от което настроението ви и енергията ви сякаш ще се изпарят.

Време е да пречистите организма си, за да се чувствате по-добре. За да се случи това, трябва да дадете възможност на тялото си да задвижи естествените процеси на пречистване.

Трябва да стимулирате черния си дроб, за да изхвърли тялото ви токсините, да пречистите тялото си от шлаки в стомаха, бъбреците и кожата.

Трябва също така да подобрите циркулацията на кръв в организма и да наситите тялото си с полезни вещества. За да изхвърлите токсините, трябва да ги „събудите”.

Пречистване на организма

Клетките на тялото се задръстват от плътни натрупвания от шлаки, което предизвиква неприятна миризма, натрупване на килограми, бръчки, целулит и преждевременно стареене.

Токсините се събуждат, за да се изхвърлят от организма, с помощта на плодове и зеленчуци. Когато токсините се събудят, те се насочват към органите. За да ги изхвърлите от тялото си, пийте по 2 литра вода всеки ден.

Намалете консумацията на кафе, рафинирана захар и наситени мазнини - всички те съдържат вещества, които увеличават токсините. Намалете стреса, тъй като той кара тялото ви да изработва хормони на стреса, които предизвикват появата на токсини.

Редовно правете упражнения, те спомагат да изхвърлянето на шлаките и токсините от организма. Подобрете циркулацията на кръвта, като използвате метода на контрастния душ.

Загрейте тялото си с много топла вода под душа, след това в продължение на половин минута обливайте тялото си със студена вода. Повторете процедурата три пъти, след което си легнете, добре завити, за половин час.

Това стимулира кръвообращението и органите и спомага за изхвърлянето на токсини. Поне веднъж седмично посещавайте сауна, за да изхвърлите токсините от тялото си по този начин.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest