Кухнята на любовта
The food of Love

Кухнята на любовта

Любовни храни
Органайзер за хладилник - 4.85л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Органайзер за хладилник - 4.85л
7.50 лв.
Виж ››

Страстният секс е не само музика на Бари Уайт, но също и познания за човешкия организъм. За да направите сексуалния си живот различен и интересен, експериментирайте в кухнята.

Мед

Mед

Никога ли не сте се запитвали, защо първият месец след брака се нарича "меден месец"? В Древна Персия младоженците консумирали мед всеки ден след сватбата си в продължение на 30 дни, за да започне бракът им плодотворно.

Народната мъдрост пък казва, че ако сте прекалили с вино или шампанско, една супена лъжица мед преди да се отдадете на любимия човек, ще възвърне силите ви. Освен това медът дава на тялото необходимата енергия.

Алое Вера

Алое вера

Обикновено алое вера се използва при лекуване на рани или натъртвания. Но също така алое вера стимулира апетита. И този на стомаха, и сексуалния. Сокът от алое вера не само спомага за храносмилането, но стимулира хормоните и повишава либидото. Една чаша сок от алое вера ще ви послужи като афродизиак.

Ванилия

Кейк с ванилия

Ароматът на ванилия дава усещане за топлина и уют. Сигналите, които мозъкът получава от миризмата на ванилия, напомнят на хората за безгрижието от първите години от живота им. Ванилията не възбужда, но може да направи избраника ви любезен и сговорчив. Ако го нагостите с десерт с ванилов аромат, той ще е в краката ви.

Скариди

Скариди

Скаридите са познат афродизиак, чиято сила са познали още древните римляни. Освен това те имат много желязо и цинк, което е важно за здравословен сексуален живот.

Кедрови орехи

В Хималаите хората са луднали по кедровите орехи. Местните казват, че те увеличават плодовидостта при жените. Малките орехчета съдържат и много протеини, които са отговорни за нивото на хормоните в организма.

Черен шоколад

Шоколад

Ацтеките го наречат "храна на боговете". В шоколада се съдържат вещества, които стимулират мозъка да произвежда повече серотонин. Това е хормонът, който е отговорен за чувството на спокойствие и удоволствие. Шоколадът с високо съдържание на какао е по-ефективно, така че изберете горчив тъмен шоколад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest