Вкусни идеи за десет бързи ястия
Delicious Ideas for Ten Quick Dishes
gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Вкусни идеи за десет бързи ястия

Вкусни идеи за десет бързи ястия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k2k
кашкавал пане
Автоматичен дозатор за течен сапун със сензор-21%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Автоматичен дозатор за течен сапун със сензор
29.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Не винаги разполагаме с много време за приготвянето на храната у дома. Когато бързате и трябва да приготвите нещо вкусно, то може да изберете от 10-те ястия, които се приготвят за нула време. Ето кои са те:

1. Яйца по панагюрски. Едно от най-бързите и едновременно с това любимо на мнозина, това ястие е готово за по-малко от 10 минути.

бобена супа

2. Бобена чорба от белен боб. Това ястие се приготвя бързо и лесно. Веднъж след като го опитате, бързо ще се превърне в предпочитана рецепта.

3. Пиле в доматен сос – поредното добро решение, ако не разполагате с много време за готвене.

4. Паниран кашкавал. Освен самостоятелно, той е изключително подходящ и с гарнитура от салата.

5. Омлет с кренвирши и кашкавал. Ястията с яйца по принцип са изключително лесни за приготвяне. А и са много полезни и вкусни. Омлетите могат да са само от яйца, или в комбинация с кренвирши, пушено месо, кашкавал и изобщо - с каквото разполагате в хладилника.

6. Чушки с доматен сос. Ястието се приготвя бързо и лесно, особено, когато се използват консервирани продукти.

чушки с доматен сос

7. Ориз със зеленчуков микс. Всеки трябва да има в хладилника си замразени зеленчуци. При липсата на други продукти перфектно решение е именно оризът със свежият зеленчуков миск от фризера. Друго бързо решение, което в може да вложите замразените зеленчуци, е бързата зеленчукова супа.

8. Сьомга с моркови. Единственото условие за бързото ѝ приготвяне, е да сте се сетили да я размразите предварително. Разбира се, ако не ви притеснява и по-високата цена на сьомгата. Ястието от друга страна се приготвя за няколко минути и гарантира както невероятен вкус, така и много ползи за здравето.

9. Ястия с пилешко. Първото бързо предложение с пиле са пържените пилешки хапки. Те стават изключително крехки, вкусни, а и се приготвят много лесно.

10. Пиле по ловджийски. И последното предложение включва в състава си пилешко месо, тъй като то е едно от най-бързите за приготвяне. В рецептата за пиле по ловджийски има гъби, но и без тях ястието става изключително вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Илияна Димова
Много полезна статия, прекрасни предложения особено ястия с яйца са идеално решение за бързо приготвено и вкусно ястие
0
0