gotvach.bg»Статии»Любопитно»Уникално! Пием бира без бирено коремче

Уникално! Пием бира без бирено коремче

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k2k
Бира
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
72.90 лв.
Виж ››

Любителите на бира ликуват. Създадоха нов вид бира, която няма да води до образуването на бирено коремче.

Британски производител се е заел с нелеката задача да изобрети бира, която не води до натрупване на мазнини в областта на корема и талията.

Иновативният продукт се нарича Barbell Brew. Тя е създадена след няколкомесечни опити за подобряване на вкуса и хранителните качества.

В състава си новата бира има занижено до 85% количество на въглехидрати. За сметка на тях е пълна с протеини – до 21.8 г, Толкова протеини има в една пържола. Алкохолното съдържание е 3.6 %, колкото в масово произвежданите бири.

Бирено коремче

Въпреки променения състав вкусът на бирата остава непроменен. Продуктът идва в помощ на хората, които искат да имат стегнат корем, но в същото време просто обожават да се черпят с кехлибарената напитка.

Протеиновата бира може да се пие спокойно от всички почитатели на фитнеса без угризения. Тя е още една стъпка към здравословното получаване на удовлетворение от живота. Може да бъде открита в сайта MuscleFood, в който се предлагат здравословни храни по интернет.

Създателите на бирата поясняват, че коремните мазнини могат да се увеличат от всичко – газирани напитки, големи порции, но алкохолът има специална насоченост да трупа килограми точно в тази област.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest