gotvach.bg»Статии»Любопитно»Ето какво похапнаха звездите след Оскарите

Ето какво похапнаха звездите след Оскарите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k2k
Волфганг Пук
Комплект за готвене с гранитно покритие - 5 части
Качество без компромис:
Комплект за готвене с гранитно покритие - 5 части
129.00 лв.
Виж ››

След като 88-мите награди Оскар бяха раздадени, звездите се почерпиха на ежегодния Бал на губернатора. За 22-ри път менюто и ястията бяха поверени на виртуозния готвач Волфганг Пук.

Главният готвач на Бала на губернатора и тази година не изневери на стила и изисканите ястия. Масите бяха отрупани с омари, хайвер, шоколадов фонтан и още много други. За създаването за виртуозните ястия е работил екип от 350 професионалисти.

Всяка година на масите на звездите има традиционни ястия, като любимите на Волфганг макарони със сирене, ребърца, гарнирани с полента, пилешки пай и омари.

Омари

Морските дарове на Бала на губернатора тази година година тежаха общо 1 300 кг. Те включваха омари от Мейн, стриди, скариди и щипки от раци. Тази година Оскарите по масите бяха направени от сьомга и се поднасяха гарнирани с черен хайвер.

За първи път тази година бе сервиран екзотичен кралски рак от Аляска с джинджифил и черен боб, хавайска салата от сурова риба тон и сашими с жълтоопашата риба.

Освен това е прецедент създаването на ястие, вдъхновено от номинация. Пук бе пресъздал невероятната зеленчукова градина от филма Марсианецът.

Шоколадови петифури

За всеки вкус имаше по нещо. След обилното похапване от предястия и основно вечерта завърши с виртуозен десерт. Шоколадовият бюфет бе вълшебен. Той включваше шоколадови бонбони, петифури, шоколадов фонтан, кула от френски макарони и всичко това обилно полято със солидни количества шампанско.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest