Кулинарните съвети на една италианска баба
Kulinarski saveti jedne italijanske babeКулинарные советы бабушки из Италии
gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Кулинарните съвети на една италианска баба

Кулинарните съвети на една италианска баба

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
1461k
1 от 3 Снимки
1. Купувайте бутилка евтин и бутилка скъп зехтин
Ако често използвате зехтин за приготвянето на различни ястия, то най-доброто, което можете да направите, е да си подсигурите под ръка един с високо качество и един по-обикновен. Не е нужно да пилеете скъп и качествен зехтин за храни, които не изискват този силен аромат.

Лаура дава за пример гозби като зеле или бял боб с наденички. От друга страна - брускети, песто, маслини, босилек, сушени домати - всички тези неща се нуждаят от хубав и ароматен зехтин. Запазете го за тях!
Чугунена тенджера със стъклен капак - 5 л-31%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чугунена тенджера със стъклен капак - 5 л
115.00 лв.
79.00 лв.
Виж ››

Както и много от известните мастъри в кухнята, италианския готвач Лаура Витале е видяла за първи път и научила изключително полезни трикове за кухнята от своята баба.

Тя израства покрай нея и нейните гозби, а днес има повече от 2 милиона последователи на своето собствено готвене.

Днес тя споделя с нас три от малките тайни, предадени от баба ѝ, и помогнали ѝ във времето на нейната кулинарна кариера.

Разгледайте галерията горе и се възползвайте от тези безплатни бабини съвети и няма да съжалявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest