Кулинарните съвети на една италианска баба
Kulinarski saveti jedne italijanske babeКулинарные советы бабушки из Италии
gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Кулинарните съвети на една италианска баба

Кулинарните съвети на една италианска баба

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
1461k
3 от 3 Снимки

3. Отнасяйте се с времето в кухнята като със съставка към ястието


Най-добрия съвет, който Лаура е получила от своята баба, е да разпознава времето и да се отнася със същата почит към него, както и с всички съставки, които включва, когато приготвя храната си.

Когато едно ястие се нуждае от два часа, за да бъде подобаващо сготвено, то вие не трябва да бързате и да се стараете да го приготвите на по-висока степен и за по-малко време. Когато искате да блеснете пред приятели, вложете сърцето си в храната - всяко прибързване, нервиране и недоглеждане може да развалят мига.
Метален сушилник за съдове на два етажа
Практичен аксесоар за вашия дом:
Метален сушилник за съдове на два етажа
52.00 лв.
Виж ››

Както и много от известните мастъри в кухнята, италианския готвач Лаура Витале е видяла за първи път и научила изключително полезни трикове за кухнята от своята баба.

Тя израства покрай нея и нейните гозби, а днес има повече от 2 милиона последователи на своето собствено готвене.

Днес тя споделя с нас три от малките тайни, предадени от баба ѝ, и помогнали ѝ във времето на нейната кулинарна кариера.

Разгледайте галерията горе и се възползвайте от тези безплатни бабини съвети и няма да съжалявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest