Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Кулинарните съвети на една италианска баба

Кулинарните съвети на една италианска баба

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
1462k
2 от 3 Снимки
2. Замразете Пармезанови корички за супа
След като изстържете Пармезана до такава степен, че в ръката ви остава само един тънък твърд лист, или пък имате малко парченце, което ви е изостанало излишно, не се чудете какво да правите с него.

Приберете го във фризера и го пуснете в тенджерата, когато приготвяте супа. Няма нищо по-хубаво от топла супа с аромат на Пармезан.

Както и много от известните мастъри в кухнята, италианския готвач Лаура Витале е видяла за първи път и научила изключително полезни трикове за кухнята от своята баба.

Тя израства покрай нея и нейните гозби, а днес има повече от 2 милиона последователи на своето собствено готвене.

Днес тя споделя с нас три от малките тайни, предадени от баба ѝ, и помогнали ѝ във времето на нейната кулинарна кариера.

Разгледайте галерията горе и се възползвайте от тези безплатни бабини съвети и няма да съжалявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати