gotvach.bg»Статии»Кулинарни Новини»Откриха човешки фекалии в напитка на Кока-Кола

Откриха човешки фекалии в напитка на Кока-Кола

Антония Р.Антония Р.
Джедай
1k1319
Кенче Кока-Кола
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
72.90 лв.
Виж ››

Следи от човешки екстременти са били открити в едно от кенчетата с безалкохолни напитки на Кока-Кола, информира BBC. По случая е започнало разследване, а от компанията отказват коментар, докато не приключат с проучването.

Инцидентът е регистриран във фабрика в близост до град Лисбърн, Северна Ирландия. Миналата седмица производството е било спряно заради силно замърсяване в района.

Предполага се, че фекалиите са попаднали заради замърсената вода, която запушила една от машините в завода. Засега разследването е установило, че само една от напитките е била замърсена, но предстои и по-пълно проучване.

Властите твърдят, че става дума за изолиран инцидент, който не е засегнал останалите напитки на Кока-Кола. От компанията съдействат на органите на реда за приключване на случая.

Кока-Кола

Малко след като са разбрали за проблемното кенче, ръководството на лидера при безалкохолните напитки са прекратили временно производството и са изтеглили от пазарната мрежа цялата партида, която е излязла с тази напитка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest