gotvach.bg»Статии»Диети»Цикличната диета сваля 10 кг за 9 дни

Цикличната диета сваля 10 кг за 9 дни

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k2k
Цикличната диета сваля 10 кг за 9 дни
Мускулен електростимулатор за цяло тяло с 6 програми-12%
Препоръчано за теб:
Мускулен електростимулатор за цяло тяло с 6 програми
24.00 лв.
21.00 лв.
Виж ››

Цикличната диета на Маргарита Королева ви гарантира свалянето на до десет кг за девет дни. Тя бързо се превърна в световен хит и днес вече е и у нас.

Диетоложката Королева е успешен ръководител на естетичен център, който преобръща живота на милиони жени по света. Наскоро тя издаде книга, в която описва диетата в детайли. С нея тя е успяла да върне към здравето и красивата фигура стотици жени. Режимът ви помага да отслабнете завинаги.

Популярността си режимът дължи на редица добри отзиви от поп звезди и телевизионни предавания. Диетата всъщност представлява цикличен режим в три части, взети от три различни монодиети.

Диетата е с продължителност 9 дни. Менюто е сравнително евтино, а резултатът – до минус 10 килограма. Може да се прави веднъж на всеки шест месеца, но не по-често. С нея се пречиства организма и се засилва имунитетът. Забранена е на бременни, хора, склонни към анемия и деца под 18-годишна възраст.

Цикличната диета сваля 10 кг за 9 дни

Специфичната диета е разделена на три по три дни. Във всяка тройка се консумира самостоятелен продукт. Трите продукта, на които се основава диетата, са ориз, пиле и зеленчуци. Първите два продукта са богати на основните макроелементи – въглехидрати и протеини, а зеленчуците са последни, защото пречистват червата. Ето как трябва да протече вашето пречистване:

Първи цикъл. Три дни може да похапвате само басмати ориз. 250 г ориз се изсипват във вряща вода в съотношение 1:2. Вари се 15 минути. Полученото се разделя на 6 порции за деня.

Последното хранене трябва да е най-късно в 8 вечерта. Освен задължителните 2.5 л чиста вода, се препоръчват и до три супени лъжици мед. Те трябва да се приемат отделно от ориза.

Цикличната диета сваля 10 кг за 9 дни

Втори цикъл. В следващите три дни е време за пиле. За всеки от тези дни ви е необходими пиле с тегло до 1200 г. То трябва да е приготвено на пара, като му се маха кожата. Месото се дели на шест порции, които се приемат през целия ден. Най-късният час за хранене е 20 часа.

Цикличната диета сваля 10 кг за 9 дни

Трети цикъл. Тук е време за зеленчуци. Ежедневното меню включва 500 г задушени на пара без масло и 500 г пресни зеленчуци. Солта е забранена. Количеството отново се дели на 6, като не се яде след 20 часа вечерта.

В тези три дни се препоръчват до три супени лъжици мед, най-добре разтворени във водата. Препоръчителната доза е 2 л, а зеленият чай може да се приема неограничено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest