gotvach.bg»Статии»Любопитно»Замразено свинско вали във Флорида

Замразено свинско вали във Флорида

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k2k
Замразено месо
Автоматичен дозатор за течен сапун със сензор-21%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Автоматичен дозатор за течен сапун със сензор
29.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Замразено свинско падна от небето върху къща в американския щат Флорида. Собственикът на къщата, върху която се приземила пратката, чул оглушителен грохот.

Опаковано замразено свинско месо е паднало на покрива на къщата. Откъде е дошло и как се е озовало там – отговор няма.

Собственикът на пострадалия имот Травис Адеър чул оглушителен грохот. В първият момент решил, че е гръм. Когато жена му излязла навън обаче, до къщата имало два пакета с месо. Останките от животни били открити на покрива.

Общото тегло на месото е 7 кг. Това изключва възможността някой да го е хвърлил от земята. Единственото логично обяснение е, че е паднало от небето.

Близо до пострадалата къща има общо три летища. Собствениците предполагат, че месото е изпаднало от някой самолет. В същото време теорията се оборва от надписа на пакета. На него е упоменато, че месото е на Джим Уилямс – жител на градче на 270 км от Дирфийлд бийч.

Уилямс обяснил, че през януари заклал свине и съхранявал месото замразено в пликове. Той е раздал част от него на приятели и познати. Странното е, че мъжът нито има самолет, нито е летял с такъв в последните години - нито един от познатите му също. Така мистерията с падащото от небето замразено месо се заплита още повече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest