gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Изумителни 5 трика за плосък корем

Изумителни 5 трика за плосък корем

Даяна НиколоваДаяна Николова
Помощник Готвач
810344
1 от 5 Снимки

1. Студен душ


Сигурно сте чували как хората вземат студен душ, но не знаете защо го правят. Студеният душ има много ползи за тялото, но ще засегнем тази, свързана с изгарянето на мазнините. В нашето тяло се съдържат 2 вида мазнини - едните са полезни, а другите са тези, от които искаме да се отървем. Е, студеният душ ни помага това да се случва.

Когато тялото ни усети студ, полезните мазнини повишават температурата ни и по този начин успяваме да изгорим вредните мазнини. Най-ефикасно е този метод да се използва вечер преди лягане.
Презареждаща се електрическа помпа за вода, USB зареждане
Практичен аксесоар за вашия дом:
Презареждаща се електрическа помпа за вода, USB зареждане
40.00 лв.
Виж ››

Чудите ли се защо всички имат плосък корем, а вие не? Ако този въпрос ви тормози, ще ви помогнем с 5 лесни трика. Ще се изненадате как толкова прости неща в ежедневието ви могат да бъдат полезни за вас и да подобрят фигурата ви.

Разбира се, тренировките са най-добрият начин да поддържате форма. Но не е нужно настървено и със сетни сили да въртите велоергометъра ден през ден, преследвани от фиксидеята да свалите трите излишни кила, които ви тежат. Опитайте да внесете малки промени в ежедневието си, които ще ви помогнат да изчистите мазнинките от коремчето.

Отпуснете съзнанието си и влезте да си вземете един студен душ. След това сгответе нещо вкусно за себе си и любимите си хора, но сложете от специалните подправки, които ще намерите в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest