Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Изумителни 5 трика за плосък корем

Изумителни 5 трика за плосък корем

Даяна НиколоваДаяна Николова
Помощник Готвач
810348
5 от 5 Снимки

5. Вакуум


Какво е вакуум? Вакуумът е упражнение за корем, което е изключително ефикасно, лесно и може да се прави както в офиса, така и в къщи, както и на всякъде другаде.

Вакумът може да се прави както в легнало, така и в седнало и изправено положение. Упражнението представлява стягане и прибиране на коремните мускули. Стягате и прибирате корема колкото можете по-навътре. Може да започнете с 3 серии по 10 секунди задържане.

Това упражнение помага както за оформяте на корема, така и за прибиране на вече разширен корем.

Чудите ли се защо всички имат плосък корем, а вие не? Ако този въпрос ви тормози, ще ви помогнем с 5 лесни трика. Ще се изненадате как толкова прости неща в ежедневието ви могат да бъдат полезни за вас и да подобрят фигурата ви.

Разбира се, тренировките са най-добрият начин да поддържате форма. Но не е нужно настървено и със сетни сили да въртите велоергометъра ден през ден, преследвани от фиксидеята да свалите трите излишни кила, които ви тежат. Опитайте да внесете малки промени в ежедневието си, които ще ви помогнат да изчистите мазнинките от коремчето.

Отпуснете съзнанието си и влезте да си вземете един студен душ. След това сгответе нещо вкусно за себе си и любимите си хора, но сложете от специалните подправки, които ще намерите в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати