gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»All inclusive изобилие: Как да запазим добрата си форма?

All inclusive изобилие: Как да запазим добрата си форма?

Ваня СтойчеваВаня Стойчева
Помощник Готвач
37222
All inclusive изобилие: Как да запазим добрата си форма?
Уред за почистване на микровълнови фурни
Практичен аксесоар за вашия дом:
Уред за почистване на микровълнови фурни
20.00 лв.
Виж ››

All inclusive. Слабите и фини дами да му мислят, там има всичко и то в големи количества. А от друга страна не е логично да си се трудил цяла година във фитнеса за плосък корем и точно когато трябва да се покажеш, базата всичко включено в цената да развали визията ти. Как да не позволим това да се случи, въпреки че се изкушаваме да изядем всичко?

Първите дни е трудно, точно за това си преценете колко дни имате и знайте, че храната се повтаря, дори днес да не сте успели да си вземете от изкусителните кюфтенца, след няколко дни отново ще имате възможност.

Вкъщи е трудно да прекалим, менюто ни не винаги е четиристепенно, а тук освен че има четири степени има и няколко различни менюта. 5% от храните не са по вкуса ни и изобщо не бихме ги опитали, други 5% бихме яли всеки ден и остават 90%, с които някак трябва да се справим.

Тук на помощ ни идва количеството, вземете си един черпак супа, малка чиния за салата, в която, ако обичате много салата, можете да сложите от всеки вид, ще сте пробвали всичко, без да прекалите. Основното ви затруднява, защото има риба и месо и зеленчуци, труден избор.

Вземете си по малко от всичко, което ви харесва, но без гарнитура. Тя излишно натоварва организма, обикновено има сосове - възползвайте се от тях. Предястията също ги оставете за следващия път. Не бързайте с хапването, насладете се на момента в който има всичко, дори чаша хубаво вино. Можете да си вземете допълнително от храната, която ви е харесала най-много, но това не е добра идея. Неусетно ще преядете, а има още какво да опитате.

All inclusive изобилие: Как да запазим добрата си форма?

Останало ви е място за десерт, но как да решите плод или пастичка, всичко е толкова вкусно? Правилото трябва да бъде само едно. Всичко се повтаря през дните на престоя ви, ще можете да пробвате от всичко, а пък и следващото хранене е само след два часа не се запасявайте!

Идеята е че има всичко по всяко време, вземайте си малко, насладете се на храната, тя не трябва да ви натоварва, а да ви носи удоволствие.

Освен това едва ли някой ще обърне внимание, ако почивката ви е вече към края си, а така и не сте се наситили на прекрасните баклавички, и си направите ЕДИН нездравословен обяд само със сладичко и ароматно кафе. Начини има, само не забравяйте, че е важно как изглеждате и как се чувствате едновременно.

От друга страна и да не сте се трудили цяла година във фитнеса за плосък корем, този режим на хранене може да направи почивката ви неочаквано приятна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest