gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Топ 9 на най-скъпите плодове в света

Топ 9 на най-скъпите плодове в света

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k2k
1 от 9 Снимки
Топ 9 на най-скъпите плодове в света
Снимка: amazingplanetnews

1. Ананас от Lost Gardens of Heligan


Да – в най-известната ботаническа градина във Великобритания се отглеждат ананаси. Цяла епоха ботаниците от Викторианската епоха са разработили метод, с помощта на който може да се отглеждат ананаси в по-студените региони. Благородниците в миналите векове давали мило и драго за тези плодове. Ако и вие ги цените колкото тях, то само за един плод ще трябва да дадете цели 1600. Тук е отгледан и най-скъпо продаденият ананас в света. Той е продаден за 16 500 долара;
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
72.90 лв.
Виж ››

Пазарът в наши дни изобилства от продукти. Клиентите търсят все по-нетипични неща, които да сложат на трапезата си, а вкусовете стават все по-екстравагантни и екзотични.

Плодовете са едни от най-полезните храни, на които можем да се наслаждаваме ежедневно. Чували ли сте обаче за круши, отглеждани във формата на Буда, например. И колко бихте били склонни да платите за артдини или килограм ябълки, за които знаете, че са специални.

Най-скъпите плодове в света са и най-екстравагантните. Ето кои са вкусните изкушения /разгледай галерията/, чиито цени определено ще ви шокират и ще преобърнат представите ви за цената на храната:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати