gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Консервите, задължителни за всеки дом

Консервите, задължителни за всеки дом

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
956162k
1 от 9 Снимки

1. Маслини


Те са добро допълнение към всеки сандвич, салата, пица, паста. Но и сами по себе си биха могли да бъдат чудесно предястие, когато се поднесат с малко риган и чили.
Автоматичен дозатор за течен сапун със сензор-21%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Автоматичен дозатор за течен сапун със сензор
29.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

При разнообразието от свежи плодове, зеленчуци, месо, които можем да си набавим днес от всеки пазар и хранителен магазин, все по-малко хора се обръщат към консервите. Но те могат да са в чудесна помощ на домакините, тъй като спестяват много време, а и имат нелоши кулинарни качества.

Чудесно решение са, когато ви дойдат неочаквани гости и трябва много бързо да спретнете нещо вкусно и ефектно. Тогава отворена консерва, поднесена с точните подправки, би ви представила в светлината на вещ кулинар.

Освен това храните в консерва издържат по-дълго и е добре да ги имате под ръка, когато не ви е до пазаруване. Вижте в галерията ни и няколко храни в консерва, които е добре да присъстват във всяка кухня.

Дори и сега да си мислите, че са ви напълно безполезни, рано или късно ще се убедите какво голямо удобство представляват те за всяка домакиня. Подсигурете си поне част от тези консерви в килера или шкафа и няма да съжалявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати