Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Консервите, задължителни за всеки дом

Консервите, задължителни за всеки дом

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 9 Снимки

2. Боб


Бобът е една от най-вкусните и полезни храни, но изисква продължителна термична обработка. За да си спестите всички тези усилия, просто вземайте готови бобени консерви от магазина.

При разнообразието от свежи плодове, зеленчуци, месо, които можем да си набавим днес от всеки пазар и хранителен магазин, все по-малко хора се обръщат към консервите. Но те могат да са в чудесна помощ на домакините, тъй като спестяват много време, а и имат нелоши кулинарни качества.

Чудесно решение са, когато ви дойдат неочаквани гости и трябва много бързо да спретнете нещо вкусно и ефектно. Тогава отворена консерва, поднесена с точните подправки, би ви представила в светлината на вещ кулинар.

Освен това храните в консерва издържат по-дълго и е добре да ги имате под ръка, когато не ви е до пазаруване. Вижте в галерията ни и няколко храни в консерва, които е добре да присъстват във всяка кухня.

Дори и сега да си мислите, че са ви напълно безполезни, рано или късно ще се убедите какво голямо удобство представляват те за всяка домакиня. Подсигурете си поне част от тези консерви в килера или шкафа и няма да съжалявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати