gotvach.bg»Статии»Любопитно»Вече ще можем да си мажем джина на филийка

Вече ще можем да си мажем джина на филийка

Антония Р.Антония Р.
Джедай
1k1314
Джин с тоник
Бамбукова стойка с 4 разделения с дръжка
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова стойка с 4 разделения с дръжка
30.00 лв.
Виж ››

Лондонска компания се готви да осъществи мечтата на милиони, тъй като работи по създаването на специална комбинация между джин и конфитюр, така че да можем да намажем алкохола върху препечена филийка.

Новото изкушение ще се предлага от сладкарската фирма Файърбокс. Бурканчетата ще приличат на познатия на конфитюр, но когато ги отворите, ще усетите аромата на джин с тоник.

И ако си мислите, че това ще ви позволи да се напиете още сутринта, лъжете се, защото в сладкото няма да има и грам алкохол, а само аромат на джин.

Мармалад

По време на варенето на конфитюра, целият джин, съдържащ се в него, се изпарява. И намазаните джинови филийки в никакъв случай не могат да предизвикат махмурлук.

Гурме конфитюрът ще е може да се консумира и от вегани и вететарианци. Може да се използва и за приготвянето на сандвичи в различни комбинации, като най-добре ще се съчетава с краставици.

По-рано тази година шотландската дестилерия Twin River заяви, че няма да залъгва любителите на алкохола само с аромат и представи най-силния джин в света - 77 процентов.

Конфитюр с джин

Предприемачът отбеляза, че повечето от джиновете са 40-50%, така че, когато употребявате напитката, трябва да сте предпазливи. Според вестника, Uncut е счупил предишния рекорд. Миналата година шведската дестилерия е произвела джин със сила 76%.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest