Запомни това! Лимонът е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията

Лимон

Онкологичните заболявания са резултат от окисляване на организма и се третират като всички гъбични заболявания с алкализация.

Пресният лимонов сок, ако се използва в чиста форма (без захар), има мощно алкализиращо свойство и нормализира нарушенията на РН-баланса с повишена киселинност на организма. Затова лимонът се счита за един от най-полезните продукти за хората. Но, ако се яде лимон със захар, киселинността в организма не намалява, а напротив - дори се увеличава, защото лимонът е алкална храна.

Според Аюрведа човек, който яде 1 лимон дневно или пие неговия сок (по-добре да се прави сутрин), никога няма да се разболее. Единственото нещо, което трябва да се спазва, е, че лимонът трябва да се консумира без неговите костилки (семена), които имат обратен ефект (те са много токсични) и неутрализират неговия благоприятен ефект. За да не се унищожи зъбният емайл, лимоновият сок дори неразреден е по-добре да се пие със сламка, след което старателно да се изплакне устата, може с вода с ниско съдържание на сода.

Лимонът е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията

Лимон вместо химиотерапия

И това е последната дума на медицината- лимонът ефективно лекува рак! Но защо това не е широко известно? Защото има лаборатории, които се интересуват от създаването на синтетична версия, която ще им донесе огромни печалби.

Вече можете да помогнете на приятел в нужда, като привлечете вниманието му за лечебната сила на лимоновия сок, който може да предотврати коварното заболяване. Помислете колко хора могат да бъдат спасени, като разкрият тази тайна, запазена с цел да не застрашат печелившите мултимилионери и крупни корпорации.

Има различни начини за използване на лимона: можете да го ядете на каша (но без костилките), на сок, в напитки, в сладкиши и бисквитки. На лимона се приписват много добродетели, но най-интересен е ефектът върху кистите и туморите.

Лимонът е доказано средство срещу всички видове рак. Счита се за антимикробен елемент, ползва се против бактериални инфекции и гъбички, вътрешни паразити и червеи. Лимонът регулира кръвното налягане, намалявайки високото. Действа като антидепресант, намаляващ напрежението и нервните разтройства.

Лимон срещу рак

Тази информация е преминала повече от 20 лабораторни теста от 1970 г и показва следните резултати:

Лимонът унищожава злокачествените клетки на 12 вида рак, включително на гърдата, простатата и панкреаса.

Съставът на лимоновото дърво показва 10 000 пъти по-добри резултати от продукта Adriamycin – лекарство, което обикновено се използва в химиотерапевтичния свят, забавя растежа на клетките.

И още по-изненадващо - този вид терапия с лимон само унищожава злокачествените клетки, без да засяга здравите клетки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати