Запомни това! Лимонът е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията

Запомни това! Лимонът е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията

Лимон

Онкологичните заболявания са резултат от окисляване на организма и се третират като всички гъбични заболявания с алкализация.

Пресният лимонов сок, ако се използва в чиста форма (без захар), има мощно алкализиращо свойство и нормализира нарушенията на РН-баланса с повишена киселинност на организма. Затова лимонът се счита за един от най-полезните продукти за хората. Но, ако се яде лимон със захар, киселинността в организма не намалява, а напротив - дори се увеличава, защото лимонът е алкална храна.

Според Аюрведа човек, който яде 1 лимон дневно или пие неговия сок (по-добре да се прави сутрин), никога няма да се разболее. Единственото нещо, което трябва да се спазва, е, че лимонът трябва да се консумира без неговите костилки (семена), които имат обратен ефект (те са много токсични) и неутрализират неговия благоприятен ефект. За да не се унищожи зъбният емайл, лимоновият сок дори неразреден е по-добре да се пие със сламка, след което старателно да се изплакне устата, може с вода с ниско съдържание на сода.

Лимонът е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията

Лимон вместо химиотерапия

И това е последната дума на медицината- лимонът ефективно лекува рак! Но защо това не е широко известно? Защото има лаборатории, които се интересуват от създаването на синтетична версия, която ще им донесе огромни печалби.

Вече можете да помогнете на приятел в нужда, като привлечете вниманието му за лечебната сила на лимоновия сок, който може да предотврати коварното заболяване. Помислете колко хора могат да бъдат спасени, като разкрият тази тайна, запазена с цел да не застрашат печелившите мултимилионери и крупни корпорации.

Има различни начини за използване на лимона: можете да го ядете на каша (но без костилките), на сок, в напитки, в сладкиши и бисквитки. На лимона се приписват много добродетели, но най-интересен е ефектът върху кистите и туморите.

Лимонът е доказано средство срещу всички видове рак. Счита се за антимикробен елемент, ползва се против бактериални инфекции и гъбички, вътрешни паразити и червеи. Лимонът регулира кръвното налягане, намалявайки високото. Действа като антидепресант, намаляващ напрежението и нервните разтройства.

Лимон срещу рак

Тази информация е преминала повече от 20 лабораторни теста от 1970 г и показва следните резултати:

Лимонът унищожава злокачествените клетки на 12 вида рак, включително на гърдата, простатата и панкреаса.

Съставът на лимоновото дърво показва 10 000 пъти по-добри резултати от продукта Adriamycin – лекарство, което обикновено се използва в химиотерапевтичния свят, забавя растежа на клетките.

И още по-изненадващо - този вид терапия с лимон само унищожава злокачествените клетки, без да засяга здравите клетки.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Valentin Georgiev
Valentin Georgiev
30.07.2019 10:50
Пълни глупости и тотална неадекватност. Няма никакви източници.
0
0
Nikola Ralchev
Nikola Ralchev
03.07.2019 09:34
Дори и да приемем, че лимона е "алкализираща" храна това не го прави лекарство за рак. Ракът не е резултат от подкиселяването на организма, а по скоро киселото pH е резултат от образуването на тумор и то при не всички видове. Факторите за ракообразуването са толкова много и толкова комплексни, че "гуруто" едва ли би ги разбрала. Може би за това тя пише неадекватни неща. И противно на това което тя е представила като данни и разбира се не е посочила източник на информация - противораков ефект на лимоните не е наблюдаван. Надявам се "гуруто" да спи с чиста съвест, въпреки че застрашава животите на болни хора, които биха послушали съветите и.
5
1
Ivan Kolev
Ivan Kolev
31.05.2019 11:58
Още първият абзац е направо потресаващ! Писачът му си няма хал-хабер от елементарната, средношколска химия! Пресният лимонов сок имал... АЛКАЛИЗИРАЩО действие, лимонът бил АЛКАЛНА храна. Всъщност е точно обратното, лимонът съдържа много ЛИМОНЕНА КИСЕЛИНА, затова е КИСЕЛ! На тъпата гуру-кокошка Мария, мога да препоръчам още по-мощен "АЛКАЛИЗАТОР" - сярна киселина! Да удари една чаша 96% сярна киселина и да не се мъчи повече!
5
15
Plamen Petkov
Plamen Petkov
31.05.2019 22:13
Лимонът е алкална храна!

Дали една храна е киселинно-образуваща не следва от това дали е кисела.

Лимоните не само попадат в графата на алкалните храни, но и са една от храните, внасяйки най-много алкалност поради високото ниво на алкални микроелементи.
20
3