Когато храната е празник, а празникът е Великден

Billa

Кулинарни идеи как да посрещнем предстоящите празници в пролетния брой на списание BILLA Кулинариум.

Пак е пролет и отново е време за празник. Дните стават по-дълги, улиците по-шарени, а трапезите по-вкусни. И щандовете преливат от свежест, готова да направи живота ни по-апетитен.

Освен всичко останало, пролетта е и Великден. Той наближава със смирението, за да избухне в радостта от възкресението с шумни наздравици и отрупани маси.

Великденска Трапеза

Великденският обяд винаги е необикновен, обвит в чудото, в смеховете на приятелите, в историите на семейството, напомнящ миналото и сам създаващ спомени. Някои за цял живот. Затова отговорността към него е голяма и понякога му е нужна помощ.

Billa Кулинариум

А каква по-голяма помощ от няколко интересни и вкусни идеи за великденски обяд!

Не е нужно да ги търсим из прашните книги, те са винаги под ръка в списание BILLA Кулинариум. Има го във всеки магазин на BILLA и струва 0.99 лв. при покупка с BILLA Card. Освен с нови рецепти за Великденския обяд, то радва и с талони за отстъпка - за най-различни продукти. Великденската ви трапезата със сигурност ще се запомни с аромата на печеното крехко агнешко, но защо не и с мириса на пълнени рулца или с лекия вкус на тирамису.

С помощта на BILLA Кулинариум, великденският ви обяд би могъл да изненада приятно и с неочакван акцент - плодове, които, наравно със зелените зеленчуци, перфектно допълват ястията. Гарантирано е - освен възторжен вкус, подобна комбинация допринася за доброто настроение и накрая всички ще са ви благодарни.

Великденски Козунак

А яйцата! Другият главен герой на празника, около който се върти всичко. Разбира се, те са боядисани и участват в безброй неравни битки. Но могат да се превърнат във вкусна част от пролетното и великденско меню, в облак, който засища и плува към света на насладата.

Но какво е празничната трапеза без напитка! И знаете ли как да я изберете и с каква храна да я комбинирате? Има си тънкости, които могат да бъдат научени благодарение на BILLA Кулинариум. Заедно с куп други тайни за перфектни предястия и вкусни разядки.

Трапеза с Великденски Яйца

Ех, разядки! Със сигурност устата ви се пълни с наслада в очакване на апетитни хапки с топъл хрупкав хляб… А той би могъл да е толкова вкусен и толкова различен! С него и с други изкушения може да наградите гостите си около масата на великденския обяд. Списание BILLA Кулинариум е най-тиражираното и най-продавано кулинарно издание за уникален брой към края на 2018 г. по данни на Blue Point от януари 2019 г.

Не пропускайте да свалите и мобилното приложение BILLA Кулинариум, за да се насладите на над 300 видеорецепти, както и авторски предложения от шеф Виктор Ангелов, свалете го напълно безплатно от: линка за Android и за iOS.

Пролетта наистина може да е много вкусна!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати