Храната в самолета: Няколко съвета как да я направим по-вкусна

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър / Автор
Храната в самолета

Със стотици километри в час, на хиляди километра височина - самолетите са истинска страст за много хора. Луди птици със суперсила, които помагат на човека да лети с невероятна скорост. Е, понякога има и много причини да се оплачем - закъснели полети, неудобни места и груби спътници.

Едва ли винаги е така, но трябва да признаем, че в самолетите има едно нещо, което наистина почти винаги не е според желанията ни. И това е храната. Тя е скучна, скъпа и понякога откровено безвкусна.

Има няколко малки неща обаче, които може да направите, така че следващият ви полет да бъде малко по-вкусен.

Пригответе си сами закуски, опаковайте ги и се насладете на пътуването. Лют сос или подправки например са съвсем в реда на нещата (стига да са в подходящи по размер бутилки) по време на полет. Така че не се ограничавай, в небето няма граници.

Докато опаковате багажа си, може да добавите и здравословна закуска, дори две. Някои хора са склонни към подуване на голяма надморска височина и солените храни, които предлагат в самолета (като фъстъци и соленки) със сигурност няма да помогнат.

Без лед в самолета

И нещо много важно - никога не поръчвайте лед в самолета. Наистина, няма решение на този проблем - самолетите са пълни с бактерии. Стюардесите са категорични, че ледът във вашия коктейл е един от най-мръсните. Формите за лед не се почистват често, а също, за да бъдат бързи, много стюардеси не си мият ръцете, преди да бръкнат в леда за вашата напитка.

Преди да го извадя, вероятно ще докосна седалка, кенче Кока Кола, нечия кредитна карта или таблата на количката за сервиране, споделя неназована стюардеса пред MarketWatc. - Така че ръката ми взима всички тези прекрасни микроби и ги пренася във формите за лед.

Много добра идея е да вземете със себе си на самолета анкибактериална кърпа, за да избършете таблата си. Кой знае какви зловещи, пълзящи микроби е оставило след себе си лицето, което е пътувало преди вас на това място.

Малки бутилки алкохол са позволени в самолета

Друго, което можете да направите, за да бъде следващият ви полет още по-вкусен, е да вземете свои малки бутилки алкохол, за да избегнете високите цени, които вървят със сервираните на борда коктейли. Изненадващо, но това не е против правилата. Въпреки това не можете сами да си ги налеете по време на полет. Предайте ги на стюардесата, когато се качите на борда, те ще ви ги налеят по време на полета.

Ако сте придирчиви към алкохолните напитки, можете да си поръчате и двойна с нещо за разреждане към нея. Така може да разредите питието си винаги, когато поискате и да му се наслаждавате по време на полет.

Лек път!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати