Ритуали сутрин на празен стомах, които ще те държат слаб и млад

Ритуали сутрин на празен стомах, които ще те държат слаб и млад
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня
20.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Независимо колко поспаливи сте, със сигурност на всеки от вас се е случвало поне веднъж да се събуди преди останалите и да се наслади на вълшебството на спокойната утрин.

Подобни моменти ни карат да се замислим къде грешим и с какво можем да подобрим живота си. Именно сутринта може да сътвори вълшебства и с вашето тяло - от вас се изисква единствено желание и постоянство.

Една голяма група хора смята, че закуската е излишно ядене, което товари организма твърде рано, когато още не се е разсънил.

Ако сте сред хората, решили да започнат с храната от обяд може да използвате една супена лъжица мед в комбинация с чаша вода като убиец на ранния апетит. Съчетайте го с лека тренировка и ще ускорите метаболизма си многократно, което ще помогне за идеалната ви визия.

Ако сте от другите хора, които са на мнение, че закуската е будилник за нашия метаболизъм, тогава по-добре преценете каква ще бъде тя. Веднага след като сте отворили очи стоплете една чаена чаша вода и я смесете със сока от половин лимон.

Ако е прекалено кисело за вашия вкус може да добавите и една чаена лъжичка домашен мед. Всичко това трябва да се случи поне половин час преди хранене. Не е достатъчно да изпиете отварата и веднага след това да отворите хладилника в търсене на храна.

пиене на вода с лимон рано сутрин

Дайте на напитката достатъчно време да мине през тялото ви и да ви "почисти"- така действа лимонът на телата ни. Ето още няколко от неговите полезни свойства: насърчава черния дроб да произвежда жлъчен сок, който е необходим за доброто храносмилане, укрепва имунната система заради високите нива на витамин С, помага за детоксикацията и действа диуретично, изчиства кожата, освежава дъха и подобрява настроението.

След като сте подготвили стомаха си може да хапнете нещо леко, което да не ви товари излишно. Подходящи варианти са овесени ядки с кисело мляко, канела, тахан и плод по избор; две яйца с домати и маслинки или каквото обичате, без да е тестено и пържено.

Изберете своя начин, така че да не се измъчвате - все пак няма начин да изглеждате и да се чувствате млади и красиви ако не сте щастливи, а храната до голяма степен ни удовлетворява по начин, по който други неща не успяват. Грижете се за тялото ви и то ще ви възнагради подобаващо!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати