Напитка с 3 съставки, която пречиства тялото

напитка с алое
Ръчна помпа приставка за бутилирана вода
Практичен аксесоар за вашия дом:
Ръчна помпа приставка за бутилирана вода
6.99 лв.
Виж ››

Нуждаем се от храна, за да имаме енергия и да изпълняваме различни действия.

Но тялото не използва всичко, което консумираме, а излишният отпадък трябва да се изхвърли.

По време на храносмилане тялото отделя хранителния отпадък и токсините, които влизат в дебелото черво. Функцията на дебелото черво е изключително важна за организма и служи за отърване от боклука.

Ако дебелото черво не изпълнява своята функция, шлаките започват да се натрупват в тялото. Това може да причини вътрешно отравяне, което води до ранна смърт. Затова е толкова важно да е грижим за дебелото черво и неговата работа.

През целия ни живот тялото преработва 100 тона храна и 40 000 литра течност. Това означава, че около 7 кг отпадъци се натрупват в червата. Ако не се отървете от тях, те ще навредят на здравето и отровят кръвта. В резултат на това човек започва да страда от сериозни заболявания.

детокс напитка

Когато имаме болни черва, се появяват симптоми като запек, диабет, бавен метаболизъм, наднормено тегло, бъбречни заболявания, проблеми със зрението и слуха, проблемна кожа, крехка коса и нокти и дори артрит.

За пречистване на дебелото черво са необходими само три съставки: сок на 1 лимон; алое вера; мед (по желание).

Като начало извлечете гела от алое вера. За тази цел, ви препоръчваме да използвате ръкавици и да внимавате да не оцветите дрехите си. Необходимо е да изчистите гела от слузта, така че да остане само вътрешната прозрачна пулпа от листото.

Смесете чаша гел от алое вера, лимоновия сок и меда в блендер до гъста консистенция. Пийте тази мощна детокс напитка два пъти на ден.

Алое и лимон почистват червата от бактерии и отпадъците, както и възстановяват чревната лигавица, облекчават болката и възпалението.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати