Любимата храна издава какъв е характерът ти!

Любимата храна издава какъв е характерът ти!

Когато се запознаваме с нов човек и в дългосрочен план се предвижда да имаме близки взаимоотношения, независимо от какъв характер - служебни или лични, ние инстинктивно започваме да опознаваме опонента си, интересите му, хобитата му, нравите му, силните и слабите страни.

Винаги искаме да знаем с кого си имаме работа, за да знаем какво можем да очакваме от него.

Когато познатите методи за опознаване на човека срещу нас не са приложими към момента, ние имаме наш начин, в който вярваме, че може да ви даде насока за това какъв характер да очаквате и с какъв човек общувате.

Погледнете в неговата чиния, говорете с него за храна - любимите храни издават характера на човек

Любимата храна издава какъв е характерът ти!

Месоядните

Хората, които не сядат на масата без месо - в природата им е да са амбицирани, силни и независими. Те имат силата да довършат всяка задача докрай. Подход към ангажиментите, който води винаги към успех. Начини и средства за постигане на определените цели. Хората, които се хранят предимно с месо, не отстъпват своите заслуги на другите.

Фенове на ядките

Хората, които обичат ядки, са умни. Те могат с часове да редят сложи пъзели и да играят логически игри. Това не е изненадващо, защото ядките са храна за мозъка, а всяка работеща система има своите потребности. Съобразителността, логиката и подходът към задачите, характерни за хората, хранещи се предимно с ядки, са завидни и трудно достижими.

Залитащи по тестените храни

Любимата храна издава какъв е характерът ти!

Хората, които обичат тестени храни, са добродушни, топли, широко отворени и силно емоционални. Хората, обичащи предимно тестени храни, са перфектни партньори, те са колкото интровертни, толкова и екстровертни. От тях не може да се очаква да довършат започнатото докрай, но със сигурност пътят им към целта ще е запомнящ се, изпълнен със случки и преживявания.

Фенове на зарзавата

Хората, които обичат зеленчуци, са целеустремени, но достигат трудно целите си, затова за тях е характерно да са упорити, но и инатливи. Знаят силните и слабите си страни и сами контролират съдбата си. В действията им се забелязва предимно практичност.

Обичащите плодове

Любимата храна издава какъв е характерът ти!

Хората, които обичат предимно плодове, са работоспособни, силно позитивни, могат да гледат на ситуациите около тях от различни ъгли. Те са творчески натури. Невинаги достигат до високи позиции, но не остават незабелязани заради тяхната индивидуалност, креативност и различен подход.

Хранещите се с риба

Хората, които обичат предимно риба, са спокойни хора, избягват стреса, склонни са към дълбокомислие. За тях е характерна меланхолията, харесва им да имат свободно пространство около себе си, обожават свободата. Имат засилено чувство за превъзходство над останалите.

Любимата храна издава какъв е характерът ти!

Фенове на сладкото

Хората, които обичат предимно сладки изделия, са склонни към депресии и тъжни състояния. Трудно вземат решения и често губят самообладание. На всеки от нас му се е случвало да посегне към шоколада в моменти на трудни ситуации при нужда от спешно вземане на решение, но хората, които по принцип предпочитат шоколада, са силно разстроени и непостоянни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати