Готви и спечели с Оберон и Gotvach.bg

Готви и спечели с Оберон и Gotvach.bg

В навечерието на Коледа домашната храна сякаш е най-вкусна, а желанието да творим в кухнята - най-силно! Постни или не, ястията в студените зимни месеци често са семпли, базирани на основни, но качествени продукти, които с малки тайни и щипка креативност превръщаме в нещо наистина специално…

Коледа е онова време от годината, когато къкрилият бавно боб, ароматна леща и пухкавият ориз заемат специално място на всяка трапеза, пасват на всеки вкус, подхождат на всеки повод! Вкусове, които ни връщат в най-топлите и уютни спомени, ястия, които всеки обича, аромати, които събират семейството около масата в делник и празник…

Време е да отворите тетрадките с рецепти, предавани от поколения! Припомнете малките тайни, усъвършенствани във времето, защото тази Коледа Gotvach.bg и Оберон ви дават още една причина да развихрите въображението си в кухнята и да спечелите вкусна награда! Споделете своята най-добра празнична рецепта с боб, леща или ориз, впечатлете останалите и съберете максимален брой точки по пътя към наградата.

Петнадесетте рецепти за боб, леща и ориз, събрали най-много точки, ще получат кашонче с избрани продукти на Oberon, в което ще откриете куп любими и универсални продукти:

Боб Добруджанка 500 – 1 бр.

Леща екстра 500 г – 1 бр.

Ориз Ризон 500 г – 1 бр.

Червен пипер 100 г – 1 бр.

Шарена сол 80 г – 1 бр.

Вегатина 90 г -1 бр.

Кетчуп 330 – 1 бр

Горчица 300 г – 1 бр.

Майонеза 280 г – 1 бр.

Конфитюр ягода 350 -1 бр.

Мед туба 260 -1 бр.

Лютеница шопска бабина тайна 310 – 1 бр.

Конфитюр портокал 350 – 1 бр.

Готви и спечели с Оберон и Gotvach.bg

Ето и правилата за участие

За да участвате в играта, трябва само да приготвите вашето любимо празнично ястие с боб, леща или ориз до 25 декември и да споделите рецептата в сайта на Gotvach.bg. Оценяването ще бъде базирано на активността на останалите потребители в сайта като:

100 посещения = 1 точка

1 глас = 3 точка

1 коментар = 5 точки

1 сготвяне = 3 точки

Победителите в играта ще бъдат участниците, събрали най-много точки с рецептите си. На някои от вас наградите ще бъдат доставени лично от Ути - нашият партньор в играта Готви в Оберон и Gotvach.bg

Разбира се, можете да изпратите рецептите си на вашите приятели или да ги споделите във фейсбук, за да ги видят и сготвят повече хора.

Може да участвате с повече от 1 рецепта за наградата, но един участник може да спечели само една награда. Наградите от тази игра са независими от наградите в кулинарната игра на Gotvach.bg.

Желаем Ви успех и очакваме вкусните ви предложения с нетърпение!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати