Чесновото мляко – древната панацея срещу вируси

1 от 7 Снимки
1. Повишава либидото.

Съвременната медицина и фармацевтичната индустрия със сигурност имат доказани резултати в лечението и профилактиката на заболявания, но понякога това се случва с доста странични ефекти. 

Традиционният индийски метод на лечение - Аюрведа, предлага естествени хранителни съставки, които се използват разумно за подобряване на тялото и ума и предотвратяване на различни заболявания и вируси.

Отличен пример за такова средство, което има много мощни лечебни свойства, е чесновото мляко - смес от два компонента, известни със своите ползи за здравето, датиращи от Древността. 

Комбинацията от тези две съставки със сигурност може да има много предимства. И ние ще ви покажем. Вижте защото чесновото мляко е древната панацея срещи вируси.

Онези вирусни заболявания, които ни заразяват, могат да бъдат предотвратени с чесново мляко. Изследване от 2001 г. установи, че чесънът помага за намаляване на риска от настинка, облекчаване на симптомите на различни зимни заболявания и осигуряване на по-бързо възстановяване от тях.

Комбинирането му с топло мляко - успокояваща напитка, която мнозина обичат да пият в студените и сиви месеци - прави това лечение много по-полезно както за вас, така и за децата, които са склонни да страдат още повече от различните настинки и вируси.

Освен това чесновото мляко защитава сърцето. Поддържането на здраво сърце е първа грижа на всеки от нас.

Затова е важно да се знае, че алицинът, съединение, което съществува в щедри дози в чесъна, е доказано в много изследвания като успокоително, релаксиращо и предотвратяващо различни сърдечни заболявания и здравословни състояния, като хипергликемия, хиперлипидемия и хипертрофична кардиомиопатия. 

За да почерпите това важно предимство на чесъна при доставката на алицин за сърцето, се препоръчва редовно да пиете чесново мляко и да се наслаждавате на неговите ползи. От полза са и всякакви отвари с чесън.

Вижте в галерията ни и още някои неподозирани ползи от млякото с чесън.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати