Вдишващ се шоколад премахва апетита

Вдишващ се шоколад премахва апетита

Стройната линия и поддържането на красива фигура изисква жертви. Ако сте предразположени към напълняване единственият начин за постигане на вътрешна хармония е като се примирите, че не може да хапвате от всичко по много. Успоредно с това се концентрирайте към свежите полезни храни, за които е доказано, че носят само положителни неща на организма, а оттам и на външния вид.

Похапването на шоколад не е нещо, което би било пагубно за фигурата. Разбира се, ако се консумира в разумни граници. Още повече, че редица изследвания извеждат на преден план ползите от черния шоколад.

Ако сме обаче от запалените привърженици на сладкото и не можем да устоим на шоколадовите глезотийки с ядки, стафиди, плодови пълнежи и т.н. може да прибегнете към нов, революционен продукт, който е като заместител на вредния навик да преяждаме със шоколад.

Вдишващ се шоколад премахва апетита

Специалисти изобретиха вдишващ се шоколад! Уникалната форма, в която се предлага продукта позволява той да засища глада и да топи килограмите. Успоредно с това чувството за сладкия вкус на любимия ни шоколад не липсва и носи почти същата наслада, както обикновените шоколадови блокчета. С тази разлика, че от шоколада на прах не се трупат килограми.

Новият продукт представлява спрей. Той е изобретен от Дейвид Едуардс, който е професор в Харвард. Вдишващият се шоколад носи името "Le Whif" и по обещания на Едуард той задоволява цялата потребност от сладко само с едно вдишване.

На всичкото отгоре има и способността да намалява апетита. Скоро се очаква шоколадовият спрей да се появи на пазара в три различни вкуса - обикновен шоколад, малина и мента.

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати