Правилата на хранене за слабите жени

Правилата на хранене за слабите жени

Отслабването не е най-лесната задача, но когато вземете някои прости и здравословни навици, започвате да виждате резултатите много по-рано.

Най-доброто място за намиране на съвети за отслабване и за здравето е... от кльощави момичета - те знаят точно какво да правят, ако искат да останат във форма.

Затова опитайте тези правила на хранене за слабите жени и ни уведомете дали имат ефект при вас.

Те ядат това, което искат

Хората, които са слаби, не виждат определени храни като лоши или забранени. Създаването на списък с позволени храни увеличава вероятността да искате забранените продукти повече. Така че не трябва да забранявате нищо изцяло, а да ядете умерено.

Готвят у дома

Слаби жени

Фриволното хранене води до консумация на празни и ненужни калории, което е нещо, което кльощавите дами избягват, когато това е възможно. Така че готвенето у дома е задължително, когато се опитвате да поддържате или отслабвате.

Закусват

Пропускането на закуска е доста лесно, като се има предвид колко бързаме всяка сутрин. Но пропускането на закуска може да доведе до преяждане по-късно. Така че определено трябва да закусите с високо съдържание на протеини, за да ви помогне да се за ситите за по-дълго.

Хапват ранна вечеря

Храненето непосредствено преди лягане е нездравословен навик, в чиито капан попадат много хора. Но яденето на ранна вечеря е рутинен навик за кльощавите мацки (опитайте поне 3 часа преди лягане).

Претеглят се всеки ден

Теглете се всеки ден, за да сте слаби

Проверката на теглото ви ежедневно може да ви помогне да сте фит и отговорни към покачването на теглото. Така можете да насочите вашата диета и упражнения в правилна посока. Проследяването на напредъка е важен навик на кльощавите хора.

Храната не е щастие

За съжаление, хората могат да развият зависимост от храната. Въпреки това кльощавите хора не разчитат на храната като източник на щастие. Те намират важните неща извън обяда и вечерята и така се чувстват пълноценни и доволни.

Дъвчат повече

Сигурен съм, че си спомняте, че родителите ви са ви казвали да дъвчете храната си и да не гълтате като патици - и са били прави! Хората, които дъвчат храната си до 30 пъти всяка хапка, имат по-добър контрол върху порциите си, защото мозъкът им осъзнава, че засищането се случва.

Правилата на хранене за слабите жени

Спират да ядат навреме

Да се ​​научиш да разпознаваш, когато си сит, е важен навик и този, който кльощавите хора следват често. Затова е важно да устоите на изкушението да ядете с очите си, а не с корема и мозъка. Трябва да останете леко гладни.

Отказват да преяждат

Може да е изкушаващо просто да си изядете огромната порция, която сте поръчали в ресторанта, когато ядете навън, но кльощавите хора казват „не“ на преяждането, за да избегнат тези излишни калории.

Упражняват се всеки ден

Ежедневната тренировка помага на слабите жени да останат такива, както и да се държат далеч от депресия. Затова не забравяйте да се движите и да се потите, за да си помогнете в отслабването.

Лягат рано

Ранното лягане помага да се поддържа по-здравословно тегло и спомага за по-добрия сън. И хората, които спят повече часове на денонощие, имат по-здравословно тегло от хората, които не го правят.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати