Подуване на корема: Край на проблема за 5 мин без лекарства

Подуване на корема: Край на проблема за 5 мин без лекарства

Подуването на корема може да причини много проблеми и да повлияе негативно на общото състояние на човек. Особено ако той работи в екип или с друга група хора.

Да решим проблема с газовете в червата за 5 минути без лекарства

Това е старият начин за лечение на газове на нашите предци. Неудобно е да говорим за този проблем на глас. Но това не намалява броя на хората, страдащи от подут корем. Чревните газове могат да бъдат обезпокоителни, неудобни и да повлияят негативно на нашата дейност. В крайна сметка, ако човек буквално "набъбне" от газове в червата си, той не може да мисли за нищо друго освен как да се отърве от тях. И още повече, ако сме на обществено място? Как да решим проблема с подуването на корема?

Как бързо да се отървете от подуването на корема

Със сигурност в живота си сте се сблъсквали с такива неудобни ситуации, когато коремът ви е подут, когато газовете пречат не само на мисленето, но и на вземането на правилни решения. А вие например в този момент сте или в метрото, или на обществено място, или в президиума на високо събрание, или сте заобиколени от подчинените си. Освен натрапчивата мисъл как и къде да се отървете от газовете, други емоции не ви притесняват.

Подуване на корема и газове

Всичко това се отразява негативно на нашето настроение, физическо състояние, ефективност в работата.

Много преди да има всякакви лекарства за отстраняване на газове, нашите предци са се справяли с проблема с газовете с помощта на прости и достъпни предмети.

Дървена лъжица за облекчаване на чревни газове

Ще ви трябва обикновена дървена лъжица. С дръжката на лъжица можете да въздействате върху определени телесни зони, предимно върху ръцете, за да премахнете така наречените газови атаки.

Първата точка на въздействие за блокиране на чревните газове се намира на вътрешната повърхност на ръката, на границата между третия и четвъртия пръст. Проекцията на тази точка е на гърба на ръката.

При въздействие с дръжката на лъжица на една от тези точки човек спира увеличеното производство на газ в тънките и дебелите черва.

Сега виждате, че с проблема с чревните газове можете напълно да се справите без лекарства и нервно напрежение. Достатъчно е, да действате с дръжката на лъжица върху точките на ръката и въпросът с газовете в червата ще бъде решен възможно най-скоро.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати