Синапено масло за профилактика и лечение на различни заболявания

Синапено масло за профилактика и лечение на различни заболявания
Резачка за зеленчуци на спирали с 3 режима на рязане-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Резачка за зеленчуци на спирали с 3 режима на рязане
32.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Синапеното масло е богато на витамини, естествени антибиотици, биологично активни вещества, има широк спектър от полезни свойства - бактерицидно, антивирусно, аналгетично, противоглистно, имуностимулиращо, деконгестантно, антинеопластично, антисептик и др.

Препоръчително е, да въведете синапено масло за профилактика в диетата си и като част от комплексното лечение на захарен диабет, затлъстяване, заболявания на нервната система, заболявания на органите на зрението, анемия.

Външната употреба на синапено масло ще донесе осезаеми ползи при лечението на УНГ заболявания и респираторни заболявания. То е по-силно от пеницилина.

Синапено масло за храносмилателната система

Ползите от синапеното масло за храносмилателната система - подобрява апетита и активно стимулира храносмилателния процес. Ето защо е полезно да се яде редовно синапено масло за профилактика и комплексно лечение на холелитиаза, мастна чернодробна болест, холецистит, хепатит, цироза.

Синапено масло за здраво сърце

Синапеното масло подобрява състава на кръвта и сърдечно-съдовата функция. Компонентите на синапено масло предпазват кръвоносната система от появата и развитието на възпалителни процеси.

Синапеното масло е полезно за профилактика и като част от комплексното лечение на хипертония. Освен това редовната консумация на синапено масло е много ефективна за профилактика и комплексно лечение на атеросклероза.

Синапено масло за мускули и травми

Синапеното масло е ефективно средство за лечение на последиците от наранявания, заболявания на мускулите и ставите. Когато се втрива в кожата, синапеното масло помага за облекчаване на напрежението в мускулите и връзките.

Синапено масло при рани

Поради своя дезинфекционен и антисептичен ефект, синапеното масло е известен лек в народната медицина при порязвания и други травматични кожни лезии.

За лечение и профилактика на повечето от изброените по-горе заболявания се препоръчва вътрешната употреба на синапено масло - 1 чаена лъжичка 3 пъти на ден.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати