Творческите натури си падат по плодова салата

Хранене

Кулинарните пристрастия на хората издават скрити черти от характера им, твърдят американски психолози. Те стигнали до този извод, след като няколко месеца работили в екип със специалисти по храненето.

Попитайте новия си приятел или гадже какво обича да похапва, за да разберете какъв тип човек е. Или просто му предложете да излезете на вечеря.

Ако той обича плодова салата, попаднали сте на чувствителен човек, който винаги е готов да помогне на някого в беда, дори да е съвсем непознат. Такива хора имат много приятели.

Конкуренцията в работата не е тяхната стихия, затова любителите на плодове никога не се стремят към главоломна кариера. Тяхната страст са дейностите, в които могат да проявят творческите си способности.

Те обаче имат пълна липса на честолюбие, но то се дължи най-вече на невероятната им доброта. Ако човекът срещу вас, харесва зеленчуци, той просто кипи от енергия.

Каквото и да подхванат, успехът им е в кърпа вързан. Те са изключително честолюбиви и имат постоянна нужда от нови знания. В бита те са напълно неконфликтни и миролюбиви.

Пържоли

Това, което трябва да правят, е да солят ястията по-малко, за да нямат проблеми с кръвното и стомаха. Третият тип хора са тези, които обожават месото.

Те просто не могат да седнат на маса без пържола или наденичка. Това са хора импулсивни, животът им ги подхвърля от върховете към паденията. Такива хора не могат да бъдат верни на един партньор.

Те не понасят критиката и са склонни към затлъстяване. Който обича риба и морски дарове, веднага се набива на очи със спокойното си отнесено изражение.

На такъв човек можете да разчитате в семейния живот. Лошото при него е, че не винаги е готов да ви разкрие какво мисли, рядко изказва искреното си мнение и по този начин вреди най-вече на себе си.

Любителите на пикантната кухня са с огнен темперамент. Постоянно имат нужда от приключения и затова трябва да си намерят активна работа, която да им подсигури дневната доза адреналин.

Такъв тип хора са способни да направят глупост заради любов. Най-големият им недостатък обаче е егоизмът им, тъй като те не допускат възражения и не приемат чуждо мнение.

Любителите на мазните ястия са учудващо гъвкави и бързи. В работата си те са смятани за единаци, но често успяват да стигнат до върха. Те са майстори на флирта, но им липсва тактичност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати