gotvach.bg»Статии»Кулинария»Рибата е идеална, ако пиете с нея топла вода

Рибата е идеална, ако пиете с нея топла вода

Нина НордНина Норд
Джедай
8262k
Консумация на риба
Сушилник за прибори с 3 отделения и подложка за оттичане
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сушилник за прибори с 3 отделения и подложка за оттичане
5.50 лв.
Виж ››

Различните храни са подходящи с различни напитки, твърдят експерти по храненето. Може да звучи странно, но рибата върви най-добре не с нещо друго, а с топла вода.

Други подходящи напитки за рибата са бялото вино, прясното мляко и айрянът. Въпреки че е прието да се казва, че рибата изобщо не може да се консумира с млечни продукти.

Също така с рибата вървят, макар и не много, студената вода, малко бира, малки дози твърд алкохол. Според специалисти по храненето съчетанието на чай, кафе, сок, сладки газирани напитки, много бира или шампанско с риба е направо опасно.

Месото също е добре да се „полива” в стомаха ви с топла вода, също така с червено вино, айрян и прясно мляко. Допустимо е да използвате за тази цел студена вода, малко бира или твърд алкохол в малки количество.

Чаят, кафето, шампанското, сокът, голямо количество бира и сладки газирани напитки също са опасни в комбинация с риба, смятат експертите. Опасността според тях се крие в чревно-стомашни разстройства.

Ядене на Чипс

Въглехидратите, които се съдържат в салатата, зеленчуците и пастата, също както месото и рибата вървят добре с топла вода. Те обаче се съчетават добре и със сок, както и с вино и бира.

Допустимо е да пиете с тях студена вода, твърд алкохол и сладки газирани напитки. Забранено е съчетаването им с чай, кафе, мляко и шампанско. Мазното месо и други видове мазни храни вървят добре с топъл сок, вино и топла вода. Всичко студено се смята за недопустимо.

Пикантните ястия са идеални за съчетание с вино, вода и айран. Твърдият алкохол и газираното са противопоказни. Сладките вкусотии вървят с чай, вода, сок и айран. Опасността се крие при съчетаването им с голямо количество алкохол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Lucifer
Lucifer
06.06.2017 16:23
Не мога да си представя какво си преживяла.Самият аз преживях подобно нещо,но нямах късмета да премина през всичкото без да ми остане белег за цял живот. Нов съм тук,реших да се регистрирам по простата причина,защото искам да подкрепя хората преминали през същото,което и аз.
0
0