Сервират стриди и омари на кучета

Сервират стриди и омари на кучета

Отношението на хората към животните е изключително различно и това зависи от народопсихологията, културата и обичаите, сред които е израснал даден човек.

Богаташи завещават на кучетата и котките си милиони, докато други ги харесват по-скоро във вид на прясно печено или крехко задушено с гарнитура.

В Сидни неотдавна отвори врати първия местен ресторант за кучета. Той се казва “Chew Chew”, което в превод означава „Дъвчи Дъвчи”. Той предлага богат асортимент.

Няма куче, което да остане разочаровано след посещението си в заведението. Там предлагат сочни пържоли, които могат да бъдат приготвени алангле или препечени.

Сервират стриди и омари на кучета

Освен това има пилешки крилца, които се приготвят по десетина различни начина. За четириногите любители на риба се предлага рибена супа, а най-големият деликатес са кокалчета от младо агънце.

Докато се създаде менюто на ресторанта, собственикът му предвидил цели три години за предварителен анализ на вкусовете на лаещите си клиенти. Бизнесменът Наоко Окамото черпел с различни вкусотии домашните кучета на познати и непознати, а също така изпращал и безплатни мостри в магазините за домашни любимци.

Упоритостта и деловият нюх са развили бизнеса на Окамото до солиден мащаб. Предварителните му проучвания се оказали много полезни, и сега ресторантът му работи и в онлайн режим.

Сред най-предпочитаните са специалитетите със стриди и омари. След като завършил проучването си, собственикът на ресторанта стигнал до извода, че богатите клиенти обичат да глезят питомците си с изискани деликатеси.

За тях са предвидени хрупкави калмари и салата от авокадо, а по-непретенциозните четириноги клиенти се задоволяват и с огромен сандвич с пилешко месо.

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати