Характерът си личи по... шоколада

Шоколад

Няма човек, който да може да каже, че не обича шоколад. Това не е просто вълшебно лакомство, което превръща сивия живот в ярък и прекрасен. Достатъчно е едно парченце и усмивката се появява дори върху лицето на най-сериозния човек.

Според испански психолози пристрастието към различните видове шоколадови удоволствия издава специфични черти на характера и начина на живот.

Бонбоните са любими на хора, които водят активен начин на живот. Те избират бонбони с пълнеж, който е ароматизиран с кафе. Това е характерно за предприемчивите, делови хора.

Подобни хора винаги могат да ви изненадат с нещо наистина неочаквано. Тези, които предпочитат бонбони тип пияна вишна, са притежатели на силен и решителен характер.

Ако човек предпочита бонбони с аромат на кокос, това означава, че е творческа натура. Любителите на ментови пълнежи имат развито въображение и в главите им постоянно се раждат какви ли не идеи.

Бонбони

Бонбоните с ядки избират най-вече скромни и притеснителни хора, а любителите на романтиката интуитивно се насочват към ягодовия пълнеж. Ако човек предпочита овални бонбони, това означава, че е общителен, но и чувствителен.

Що се отнася до видовете шоколад, то сантименталните хора, които обичат да си спомнят за миналото, предпочитат млечния шоколад. Мъжете, които обичат натурален горчив шоколад, са по-скоро материалисти, които обаче лесно могат да се справят с всеки проблем.

Тези хора стремително се движат напред, без да се безпокоят за бъдещето. Хората, които се борят за справедливост и са способни да вярват, че без тях светът не може да стане по-добър, избират белия шоколад.

Шоколад с пълнеж избират хората с мек и открит характер. Хората, които са широко скроени, но често са нетърпеливи и раздразнителни, си падат по шоколад с вкус на кафе или капучино.

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ЛС
ЛС
17.01.2016 01:27
Мога да ям неограничено количество шоколад. Всякакъв шоколад обичам и бонбони. Като какъв характер ще ме определите???
1
0
:)
:)
28.05.2013 10:14
Това е първото подобно нещо, което толкова пълно отговаря заа мен. Всички които обичам - наистина съм. Всички които не харесвам същоотговарят (за това че не съм). Степента на харесване също ми отговаря с характера. Само с мъка могада си призная че преди белия ми беше любим. Сега го харесвам многократно по-малко. :( Това беше едно от най-характерните черти на характера ми. А сега ...
1
0
ани каменова
ани каменова
13.05.2013 14:19
Аз обичам ВСИЧКИ изброени шоколади-как да се определя-ха-ха-ха!
2
0