Любителите на сладкото са романтици

Сладки неща
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня
20.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Храните, които предпочитате, разкриват много за характера ви, смята американската психоложка Ивлин Кан. Всеки може да разбере нещо за себе си по продуктите, които са му любими.

Ако обичате ябълки, вие сте много упорити в постигането на целите си, но сте малко консервативни и старомодни.

Предпочитате ягодите? Това издава, че имате изтънчен вкус и постоянна нужда да си купувате красиви предмети.

Ако обичате диви ягоди, това означава, че сте истинска находка за всеки психоаналитик. Вие сте от хората, които обичат да анализират собствените си преживявания.

Домати и Краставици

Обожавате салатата? Това означава, че имате наистина големи музикални заложби. Зеленият лук е любимият ви продукт – това означава, че сте интелигентен човек с добре развита логическа мисъл.

Страстта ви са морковите и спанакът? Не се поддавайте на характерните за вас мрачни мисли, защото ще се превърнете в меланхолик.

Ако зелето ви е любимо, както и карфиолът, това значи, че с вас е истинска наслада да се спори, защото винаги отстъпвате. Не давате пари назаем и харчите разумно.

Ако обичате картофи във всякакъв вид – варени, пържени или печени, както и във вид на пюре, то силната ви страна е уравновесеността и търпимост към чуждото мнение.

Сладкиш

Не можете без домати – това означава, че семейството е на първо място в живота ви. Ако пък любими са ви червените сладки чушки и патладжаните, вие сте целеустремени и винаги осъществявате набелязаните цели.

Ряпата е любима на хората, които са принципни и непреклонни и никой не може да ги разколебае, ако веднъж са взели категорично решение.

Любовта към сладкото е свойствена за романтичните хора, склонни да се жертват.

Ако обичате кисело, това означава, че сте изявен егоист. Соленото е вашата стихия? Това значи, че сте горда личност, която обича да тържествува в момента на победа над по-слабите.

Иска ви се да хапнете супа или да пийне прясно мляко? Това означава, че се чувствате самотни и изоставени и имате нужда от топлинка.

Ако пък ви доставя удоволствие твърдата и студена храна, трябва да се отървете от чувството на тревога и безпокойство.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати