Какви плодове помагат срещу грипа

Плодов Микс

Грипът, който върлува тази зима, подплаши много хора. Лечението на този грип не е по-сложно от това на познатите ни до сега, стига човек да няма други заболявания или да не го кара за втори път.

Ако още не сте се разболели или ако вече сте преболедували – защитете допълнително своя организъм. Естественият имунитет тук е от изключително значение.

При това положение на помощ идват плодовете, които са изключително важни през зимата. Тези дарове от природата предпазват от настинки и са мощен антиоксидант, който повишава имунитета.

Грозде - то е мощен имуностимулатор. Има още на пазара – не се колебайте, а ежедневно консумирайте грозде за по-добра защита от грипа.

Цитруси - лимоните, портокалите, мандарините съдържат много витамин C, който от своя страна е важен за организма ни и е идеално противогрипно средство.

Нар - той е от екзотичните, но много полезни плодове! Не пропускайте да добавите широката палитра от витамини и минерали, доставяни от нара, към своята дневна доза плодове, за да си осигурите защита срещу грипа.

Ябълка - тя е най-универсалният плод. Грижи се за цялостния баланс на организма.

Никога не се оставяйте без плодове! Настоявайте и децата ви и цялото семейство да консумирате в повече плодове в грипно време. Хапвайте и сутрин на закуска, и между яденетата, правете си плодови фрешове и шейкове и ще сте гарантирано по-здрави!

5 1
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати