gotvach.bg»Статии»Любопитно»Какво издава любимият ви чай

Какво издава любимият ви чай

Пиене на Чай

Характерът на човек може да се познае по чая, който той предпочита да пие. Хората, които харесват зеления чай, са уравновесени и при тях изключително рядко има силни емоционални избухвания. Те са надеждни приятели.

Не им е безразлично в каква чаша ще пият чая си – дори картинката върху чашата има значение, даже ако условията в момента са полеви. Добре е обаче да се опитат да възприемат живота по-леко, да се позабавляват и да полудуват.

Любителите на жасминов чай се отличават с изключителна дисциплина. Те много трудно пренебрегват правилата, дори и ако за това има основателна причина.

Чистотата на тялото и духа при тях е кристална. За околните такива хора са трудно достъпни. Би трябвало малко да постоплят отношенията си с хората, защото приятелството е също толкова важно, колкото и душевната чистота.

На тези, които пият силен чай със захар, се възлагат задачите, които другите не могат да свършат. Това е така, защото те умеят да убеждават и очакват същата убедителност и от околните.

Изглеждат прекалено властни и самоуверени, но всъщност си имат своите страхове и нужди. Добре е за тях да правят повече дихателни упражнения и не е лошо да си позволяват удоволствия, от които се лишават.

Хората, пиещи силен чай без захар, обръщат внимание на детайлите, които остават незабелязани от останалите. Те знаят всички подробности, но често им се струва, че плуват срещу течението.

Чай

Случва се околните да ги сметнат за придирчиви или за саможиви и като общо нямат много единомишленици. Трябва понякога да плуват в една посока с останалите, за да открият интересни за тях перспективи.

Черният чай с мляко е предпочитан от хората, които приемат всичко твърде леко. Често реагират на проблемите, чак когато те са ескалирали до краен предел.

Прекалено лесно се съгласяват с всичко, а е добре понякога, ако не могат да откажат, просто да си замълчат. Имат нужда от нови гледни точки и нови усещания.

Плодов чай обичат тези, които възприемат живота като непрестанен низ от усложнения и работа, а на тях им се иска малко повече да се развличат и да си поживеят.

Отделянето на време за кратки почивки ще им помогне да релаксират. Няколко минути спокойствие няма да им навредят, а само ще ги заредят с нови сили за продължаващата им борба с житейските трудности.

Любителите на Ърл Грей са деликатни като ароматът му. Егото им е много уязвимо, а душевното им състояние е в постоянни спадове и приповдигания.

Трябва да имат повече вяра в себе си, защото са по-активни и силни, отколкото сами предполагат. За да си позволят повече почивки, трябва да ги възприемат като награда за усилията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Дана
Дана
18.05.2014 14:59
да бе...
1
1